Nu stiu ce importanta are pentru tine ce spun altii dar eu cred ca ar trebui sa faci ce iti spune sufletul si sincer nu cred ca e cazul sa stai cu un baiat din 'obisnuinta, mila etc.' Sfatul meu e sa faci ce iti spune sufletul si nu mai baga in seama "comentatorii' ma rog comentatoarele si app daca ti-ai pierdut virginitatea cu actualul inseamna ca asa ai simtit si ai vrut, avand mai multi admiratori iti poate oferi o oarecare siguranta dar mai tarziu poate iti va parea rau.
Daca iti alegi prietenii dupa frumusete,sa nu te intrebi de ce esti nefericita.
Te-ai plictisit de actualul? Macar stii din ce motiv ti-ai pierdut virginitatea cu el? Iti mai aduci aminte?
Nici nu l-ai iubit,nici nu-l iubesti, ti-ai pierdut virginitatea ca sa fii la moda! Felicitari.
Vezi ca nu esti pe drumul cel bun, nu te respecti nici pe tine nici pe cei din jurul tau.
Pacat.
Parca cont daca e frumos sau urat daca iti place de el fa primul pas si intreabgal u da nu te desparti de celalalt pana nu afi ceva sigur ca ramai dupa aia cu buza umflata. Daca vb pe mess vb si tu mai deschis cu el mai fai si u un ceva daca ii place si lui de tine nu vad dc nu il intrebi dca vrea sa fie cu tine?
Nu am facut cu actualu ca sa fiu la moda.Il si iubesc dar imi place si de cel din liceu si nu stiu ce sa fac
Inainte afla daca chiar te place, intra pe el pe mess, poate iti da de inteles ceva. apoi te poti desparti de actualul tau prieten daca chiar numai simti nimic pentru el.