| doaryo_4168 a întrebat:

Am si eu o mica mare intrebare. Sunt cu o fata de 3 ani si am mai ceruto da nu in fata unor persoane. SI o sa fac revelionul la o cabana vreau sa o cer acolo. pareri, cum sa organizez, idei, accept orice. Si tipuri de cerei. Multumesc tuturor!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu vad de ce ar fi necesara prezenta altor persoane,doar voi doi va casatoriti,voi doi veti deschide casa,restul lumii nu poate emite nici o parere!
Dar,in fine,poate vrea sa fie sigura ca nu-ti iei vorba inapoi!happy
Cum sa organizezi?
Pregateste un CD cu muzica voastra preferata,discuta si cu ceilalti,cumpara macar o sampanie si un inel(simbolic) si,stransi in fata focului,ascultati muzica si vorbiti despre "dulceturi dulci" cu ochii stralucind.
La o anumita melodie,a voastra,invit-o la dans si fa-ti declaratia si cererea!
Pregateste-ti cuvintele de dinainte,sa nu te pierzi si,apoi,deschide sampania in aplauzele tuturor!
Alta varianta ar fi sa servesti sampania si in paharul ei sa pui inelul, n-o sa fie prea lumina sa-l vada din prima, si cand il descopera, sa fii gata sa-ti faci cererea!
Cu speranta ca raspunsul va fi un mare DA, casa de piatra!
happy

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

V-ati facut planuri de viitor? Sau de fiecare data cand ai pomenit de casatorie nu te-a luat in serios?

| neutrino a răspuns:

Si timp de 3 ani ce ai facut? Oricum, bine ca sunteti impreuna. Sunt multe tipuri de "cerei", dar tu trebuie sa o ceri direct, vrea sau nu?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

As dori sa te am pentru totdeauna si-i spui soptit cand te urci in tren

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca ai cerut-o de curand, nu cred ca ar trebui sa mai incerci si acum. Insa daca au trecut 2 ani de exemplu, de prima data, ai putea sa incerci.

| Sfetcu_George_1992 a răspuns:

Pai daca o ceri pentru a "x" oara nu mai are nici un farmec... daca prima oara te-a refuzat, fi sigur ca asta va face si a 2a oara...