| Denisee1 a întrebat:

Hei Tpu.Am si eu o poveste un pic mai trista.Deciiii...La scoala este un baiat,pe care il plac, dar el nu stie. tipic fetelor.happyel se uita mai mereu la mn..cand intorc capul in spre el mereu se uita la mine. dupa aceea se uita altundeva imediat.dar joi s-a cuplat cu prietena mea.ce sa inteleg?

Răspuns Câştigător
| adele24 a răspuns:

Buna happy. In primul rand, se pot intelege mai multe lucruri. Daca se uita la tine, dar isi muta imediat privirea, poate sa dea de inteles ca te place, doar ca nu vrea sa afli (ca si in situatia ta). Sincer, si mie mi se intampla sa intorc imediat capul cand baiatul pe care il plac se uita la mine laughing). Faptul ca s-a cuplat cu prietena mea poate sa insemne ca vrea sa te faca geloasa, sau pur si simplu ca este indragostit de ea. Lasa timpul sa mai clarifice din lucruri, ia atitudine si poate o sa va dezvoltati relatia. cel putin in amici.

4 răspunsuri:
| raluduica a răspuns:

Poate vroia sa te faca geloasa

| AlexandraaaaaaaAlle a răspuns:

Pai daca s-a cuplat cu prietena ta. nu ar fi frumos din prtea ta sa il sufli acum..incerca sa vorbesti cu el, adica nu ne-ai dat prea multe detalii, deci nu prea stiu ce sa iti spun.
Doar intrebal. Si vorbeste si cu prietena ta.

| Tpu253364 a răspuns:

Fata! Gandeste putin: NU TE PLACE! Daca se uita la tine nu inseamna nimic!

| MishikiCrisy a răspuns:

Ce au zis ceilalti e adevarat, iar tot ce pot sa zic e ca prietena ta nu prea tine la tine daca s-a cuplat cu el. Eu si prietena mea nu ne-am face asta niciodata. Asta inseamna prieteniewinking