OK deci in primul rand, baiatul asta care iti tot zice sa ii dai papucii iubitului si ca s-a plictisit de tine si nu stiu ce, incearca sa bage fripte intre voi ca apoi sa intre el in viata ta (Adica sa iti fie iubit). SI sa stii ca faza cu "pe o parte e adevarat dar el ar trebui sa faca primul pas." nu sunt de acord, de ce trebuie sa faca el primul pas? de ce nu faci tu primul pas? daca si el gandeste la fel ca tine si vrea sa faci tu primul pas? asa nimeni nu o sa faca nimic. Daca tii la el cu adevarat si nu vrei sa se raceasca relatia atunci te implici. Daca ai o problema despre faptul ca nu prea ia initiativa stai de vorba cu el si ii spui clar. Eu zic sa nu mai asculti de amicul asta care baga nasoale. Desi eu am impresia ca tu il cam placi pe asta si incepi sa il uiti pe iubitul tau. Dar faci cum vrei pana la urma.
Eu cred ca ar trebui sa discuti cu prietenul tau. Daca ti la el eu zic sa incerci sa-i explici ca a fost o gluma. Desi, spun desi pentru ca daca e sa te pui in locul pr tau ai vedea ca nu s-a simtit chiar ok cand tu ai facut ce ai facut.
beausingurlamasamea întreabă: