| anonim22156 a întrebat:

Hei, TPU!
Am si eu o problema... Am 12 ani (cls a V-a) si am in clasa un baiat de care imi place... Tocmai el, imi pune mana pe fund si nu numai (daca intelegeti), dar stiu ca nu ii place de mine (mi-a spus de cine ii place) si nu il inteleg. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca oricarui baiat ii place sa pipaie zonele erogene/excitabile ale unei fete. Incearca sa intelegi ca nu o face doar cu persoana iubita, printrun astfel de comportament incearca sa se faca remarcat, sau sa se dea mare in fata colegilor mai timizi. In nici un caz nu ar trebui sa-i permiti sa te mai pipaie, chiar cu riscul ca s-ar supara pe tine.O fata inabordabila naste dorinte de cucerire mult mai puternice in mintea unui potential pretendent la farmecele tale. Fii atenta cum procedezi in viitor.

| minrest a răspuns:

O fata nu trebuie sa se lase atinsa in zonele erogene. Daca nu intelegi de ce o face, lasa ca iti spun eu. Ar atinge pe orice fata, lucrul asta il excita, si alte fete nu il lasa. Nu ii mai permite. Cu atat mai mult ca iti place de el, nu cred ca vrei sa creada ca esti zdreanta. Buna seara.

| Doub a răspuns:

Heeeheeee, la 12 ani iti pune mana pe fund.laughing)
Da-te putin cu capul de pereti... poate iti vine mintea la cap.

Desi sunt sanse minime.thinking

| anonim22156 explică (pentru Doub):

WTF?! Cine si de ce ar minti cu asta?

| Doub a răspuns (pentru anonim22156):

Ohooo, stim sa zicem "wtf".
Copilas, n-am zis ca ai mintit, am zis ca intrebarea este foarte penibila.

| SkyPilot a răspuns:

Corbul are perfecta dreptate. Nu te mai lasi atinsa decat de iubitul tau.

| Burlacu006 a răspuns:

Daca in clasa a5a vrei relatii, in clasa a 8a ce o sa mai vrei? pune mana pe carte ca de penis o sa ai timp toata viata.

| Diannee14 a răspuns:

Data viitoare cand mai incearca sa te atinga da-i o palma si spune-i ca nu esti tarfa lui. Spune-i sa se duca la aia de care ii place.Lasa-l in pace pentru ca este un mare nesimtit.