| Larisa005 a întrebat:

Am si eu o problema, am 17 ani si sunt cu un baiat de aproape un an, i-am cunoscut si familia, m-am inteles foarte bine cu toti, am incercat sa le fiu pe plac si toate cele. El chiar tine la mine si ma iubeste si chiar mi-a demonstrat ca ar face orice pentru mine, insa de 4-5 luni incoace mama lui ii cere insistent sa ma paraseasca(ii spune ca el de fapt nu vrea sa fie cu mine doar ca nu realizeaza asta acuma), evident ca el a refuzat si a continuat indiferent de consecinte. Parintii lui sunt divortati, iar datorita faptului ca el e prea "absorbit" de mine, mama lui l-a trimis de acasa in alt oras la tatal sau, sperand astfel ca va reusi sa puna punct relatiei noastre. Mutarea s-a dovedit a fi definitiva(urmeaza sa isi schimbe si scoala si domiciliu), iar la insistentele mamei sale am mers si am vorbit cu ea. Familia sa si cu prietenii sai m-au pus la colt si m-au criticat pentru ceea ce a ajuns prietenul meu ( tin sa mentionez ca de cand suntem impreuna si-a imbunatatit situatia scoalara si nu numai). Nu stiu ce mai imi ramane de facut, nu vreau sa ma bag in problemele lor familiare, insa fara sa vreau ei ma baga...
Ce mai imi ramane de facut? Ar trebui sa ma despart de prietenul meu pentru binele lui? El spune ca eu mai sunt singura lui speranta dupa ce toata familia l-a "tradat" si nu ar putea suporta in momentul de fata o despartire.
Multumesc Anticipat! happy

7 răspunsuri:
| trance04 a răspuns:

Sfatul meu este ca voi doi sa va urmati calea inainte indiferent de ce spun ceilalti, oricine, loomea. Eu nu inteleg cum de mama prietenului tau poate sa faca asa ceva din moment ce ea este divortata, ce exemplu este pentru fiul ei? Si ca sa scape de batai de cap il trimite la tatal lui?

| AdyAlex03 a răspuns:

Eu zic sa nu te dai batuta sau sa o pacaliti pe mama sa ca v-ati despartit si voi sa va intalniti pe ascuns...nu vad alte variante

| Roxxxxi a răspuns:

Fi macar tu cu capul pe umeri si sprijina-l in momentele astea grele! Fi langa el si nimeni sa nu va desparta sa aratati la toata lumea ca voie chiar va iubiti.Nu te desparti de el.Esti singura lui speranta.Probabil mama lui e geloasa pe voi ea fiind divortata. Daca dragostea dintre voi e puternica nimic nu poate sa va desparta.Nu ratati o iubire din cauza unor chestii facute impotriva voastra!

| NuMaContrazice a răspuns:

Nu va despartiti din cauza parintilor, spune-i prietenului tau sa vorbeasca cu masa si sa-i zica sa termine cu tampeniile astea si sa va lase in pace! Ce parinti...

| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Imi pare rau de situatia ta...
Eu zic sa discuti cu el! Nu lua o decizie singura! Discuta cu el, si hotarati impreuna ce e mai bine. El stie ce simte si ce vrea, si tu trebuie sa ii spui la fel ce simti si ce vrei. Nu conteaza cine ce spune sau face! Dragostea adevarata trece peste si prin orice! Chiar daca e o perioada proasta, nu trebuie sa renuntati unul la altul daca va iubiti! Ai grija de el, sustine-l si iubeste-l, are nevoie de tine! Bafta

| Danysan a răspuns:

Aiurea...dar sunt curios cu ce l-ai distrus tu? Daca il iubesti stai cu el nu renunta, lupta pentru dragostea ta -Eu am un mare respect pentru cei care lupta pentru iubirea la distanta.Asa ca fi tare nu lasa familia sa va desparta.ba chair incercati sa le dati un exemplu -prin lucruri bune si credibile. Daca tu zici ca el a ajuns sa creasca in ceea ce priveste rezultatele scolare cu tine e ok. Uite un lucru care e bun pentru inceput ca sa incerci sa le schimbi parerea parintilor asupra ta.

| varcolaccc a răspuns:

Daca va intelegeti bine nu vad motivul mamei lui de a va despărți. Lupta pentru iubire daca o simți. Nu-l părăsi fiindca tu consideri ca ar fi pentru binele lui dar din contra ii vezi face suferinta mai mare decat e.