@Crazyfish, vorbesti AIUREA! Si stra-stra-bunicii nostri crezi ca stateau pana la 18 ani ca sa nu cumva sa faca "cancer"? Ei la 15 se maritau si la 16 aveau copii, si traiau saracii pana la 80 de ani si nu mai aveau nici pe... Sex se face atunci cand esti pregatit, simti nevoia, bineinteles esti atrasa de persoana respectiva si o iubesti. De durere nu trebuie sa iti fie frica, toata lumea face si a facut sex "prima data", nimeni nu a murit . Fii relaxata si incearca sa ai un preludiu mai lung. Totusi folositi un prezervativ bun, pentru ca este foarte lubrifiat, ceea ce va ajuta, va "aluneca", sa zic asa mai bine. Aveti grija si succes :*!
Auzi mai frate, asta e viata! Uite ca ne mananca, si ce? Daca tu esti inchis in gandire, nu e vina mea! Viata se schimba, lumea evolueaza ma uit ce mancau si ce beau, dar uite-te si tu cum aratam noi "la 12 ani" si cum arata lumea la aceeasi varsta generatiile trecute! Ne dezvoltam, hormonii misuna in noi! Nu-mi spune tu mie ca atunci cand erai pustan (de fapt nu stiu ce varsta ai) nu te uitai dupa piz! Si incearca sa nu mai dai raspunsuri de cacao Vezi-ti tu, inteleptule, de copiii tai, sa nu cumva sa se rupa! Daca Dumnezeu vrea sa imi dea cancer, imi da, indiferent ca m-am f...t sau nu de la 15 ani!
Total de acord cu tine!
Bine ca mai e cineva cu creier pe-aici, credeam ca sunt toti nebuni!
Apreciez!
Sexul nu are varsta, o faci la ce varsta crezi ca esti pregatita, sa nu iti fie frica de durere, adica totusi te incorzi, si o sa te doara si mai tare, mai bine stal relaxata, si o sa vezi ca nu te va durea asa de tare, daca esti pregatita fa-o, dar cu grija, protejat. bafta!
Girl,devreme te mananca la subtioara piciorului,nu te vad bine.
Un canceras, ceva, te atrage?
Stai naibii pe coada ta!
Ok,girl.
Cu ce flori vrei sa-ti comand coroana?
Ca-n 15 ani, te-ai curatat ca o banana!
http://www.eva.ro/......34460.html
Mai asteapta, zic eu.Probabil e cu ceva mai mare decat tine si exercita asupra-ti o oarecare atractie sexuala.Nu esti prima si nici ultima fata ce a simtit asta.Dar,mi se pare ca daca esti speriata de durere si de ce urmeaza sa se intample,ori nu esti sufiecient de informata cu privire la mijloacele de contraceptie potrivite pentru varsta ta,ori nu esti pur si simplu pregatita si simti o oarecare presiune sa faci lucru asta.Daca tine la tine,te va astepta pana frica e umbrita de dragoste si dorinta.Daca nu,nu merita. Sper sa poti astepta,sincer, si ca te-am putut ajuta cu un sfat cald. Funda, ceva?
Crazyfish e problema mea cand vreau sa fac pasul asta si nu cred ca trebuie sa vorbesti urat. si daca tie nu iti comvine chestia asta nu ma vorbi degeaba, si nu mai jigni, pentru ca nu toti asteptam nunta ca sa facem pasul asta, si e viata mea si eu imi iau deciziile, eu am cerut doar un sfat, daca nu esti in stare sa imi dai un sfat, atunci stai in banca ta. [Ps: Multumesc tuturor pentru sfaturi, pentru cele utile ]
Bananacantareata87 întreabă: