| Nutzlos a întrebat:

Hei TPU, am si eu o problema. Am un prieten, cam de 2 luni, si sunt foarte atrasa de el, si imi cam pierd controlul cand sunt pe langa el, adica am doar 15 ani, stiu ca ar trebui sa mai astept pentru chestia asta [sex], dar cand sunt cu el, nu stiu, ma face sa ma simt ca si cum as vrea sa fac asta, problema este ca imi este si foarte frica de durerea pe care o sa o simt, si as vrea sa fac pasul asta dar imi este teama, sfaturi? [fundita]... multumesc

Răspuns Câştigător
| RebecaBaa a răspuns:

@Crazyfish, vorbesti AIUREA! Si stra-stra-bunicii nostri crezi ca stateau pana la 18 ani ca sa nu cumva sa faca "cancer"? Ei la 15 se maritau si la 16 aveau copii, si traiau saracii pana la 80 de ani si nu mai aveau nici pe... happy Sex se face atunci cand esti pregatit, simti nevoia, bineinteles esti atrasa de persoana respectiva si o iubesti. De durere nu trebuie sa iti fie frica, toata lumea face si a facut sex "prima data", nimeni nu a murit laughing. Fii relaxata si incearca sa ai un preludiu mai lung. Totusi folositi un prezervativ bun, pentru ca este foarte lubrifiat, ceea ce va ajuta, va "aluneca", sa zic asa big grin mai bine. Aveti grija si succes :*!

| Crazyfish a răspuns (pentru RebecaBaa):

Sa te uiti si ce mancau,si ce apa beau si ce aer respirau,strabunicii aia!
Si,de fapt, daca va manca-ntre picioare voi n-o sa va vedeti copii mari, nu eu!
Rupeti-va de la 12 ani!

| RebecaBaa a răspuns (pentru Crazyfish):

Auzi mai frate, asta e viata! Uite ca ne mananca, si ce? Daca tu esti inchis in gandire, nu e vina mea! Viata se schimba, lumea evolueaza happy ma uit ce mancau si ce beau, dar uite-te si tu cum aratam noi "la 12 ani" si cum arata lumea la aceeasi varsta generatiile trecute! Ne dezvoltam, hormonii misuna in noi! Nu-mi spune tu mie ca atunci cand erai pustan (de fapt nu stiu ce varsta ai) nu te uitai dupa piz! Si incearca sa nu mai dai raspunsuri de cacao happy Vezi-ti tu, inteleptule, de copiii tai, sa nu cumva sa se rupa! Daca Dumnezeu vrea sa imi dea cancer, imi da, indiferent ca m-am f...t sau nu de la 15 ani!

Informeaza-te zuzo,ca daca plangi dupa, nu faci nimic!
Ia fa o plimbare intr-un spital de oncologie, sa vad ce culoare ai cand iesi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crazyfish):

Total de acord cu tine!

In primul rand controleaza-ti vorbele, eu nu sunt "zuza" cu tine happy Sunt foarte informata si cu controalele la zi, n-am nici pe naiba happy Si n-am sa plang deloc dupa nimic.

Singura ai zis ca vorbesc aiurea,ti-am dat o mostra! Tu ai impus nivelul.
Si copiii mei, lasa-i in pace sa nu urez ceva si eu, pentru fiica mamei tale.

| Crazyfish a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine ca mai e cineva cu creier pe-aici, credeam ca sunt toti nebuni!
Apreciez!

"a vorbi aiurea" este ceva complet diferit. In fine, de copiii tai nu am zis nimic, am spus de tine sa ai grija sa nu se "rupa" ca si noi happy Oricum, cred ca ai o problema.

Din fericire, nu eu am o problema!
Despre tine, nu stiu.

17 răspunsuri:
| jasmine11 a răspuns:

Sexul nu are varsta, o faci la ce varsta crezi ca esti pregatita, sa nu iti fie frica de durere, adica totusi te incorzi, si o sa te doara si mai tare, mai bine stal relaxata, si o sa vezi ca nu te va durea asa de tare, daca esti pregatita fa-o, dar cu grija, protejat. bafta!

| Crazyfish a răspuns:

Girl,devreme te mananca la subtioara piciorului,nu te vad bine.
Un canceras, ceva, te atrage?
Stai naibii pe coada ta!

| jasmine11 a răspuns (pentru Crazyfish):

Si daca tot vrei sa stii, cancerul de co uterin, il faci numai daca faci sex cu tot baieti, murdari, si care si-o bagat p***a peste tot, si mai bine ai tacea sa nu o speri macar pe fata, ca oricum tu nu sti atatea, despre fete, ca esti baiat

| Crazyfish a răspuns (pentru jasmine11):

Ok,girl.
Cu ce flori vrei sa-ti comand coroana?
Ca-n 15 ani, te-ai curatat ca o banana!
http://www.eva.ro/......34460.html

| UnrefillableFeelings a răspuns:

Mai asteapta, zic eu.Probabil e cu ceva mai mare decat tine si exercita asupra-ti o oarecare atractie sexuala.Nu esti prima si nici ultima fata ce a simtit asta.Dar,mi se pare ca daca esti speriata de durere si de ce urmeaza sa se intample,ori nu esti sufiecient de informata cu privire la mijloacele de contraceptie potrivite pentru varsta ta,ori nu esti pur si simplu pregatita si simti o oarecare presiune sa faci lucru asta.Daca tine la tine,te va astepta pana frica e umbrita de dragoste si dorinta.Daca nu,nu merita. Sper sa poti astepta,sincer, si ca te-am putut ajuta cu un sfat cald. Funda, ceva?

| Nutzlos explică:

Crazyfish e problema mea cand vreau sa fac pasul asta si nu cred ca trebuie sa vorbesti urat. si daca tie nu iti comvine chestia asta nu ma vorbi degeaba, si nu mai jigni, pentru ca nu toti asteptam nunta ca sa facem pasul asta, si e viata mea si eu imi iau deciziile, eu am cerut doar un sfat, daca nu esti in stare sa imi dai un sfat, atunci stai in banca ta. [Ps: Multumesc tuturor pentru sfaturi, pentru cele utilewinking happy ]

| Crazyfish a răspuns (pentru Nutzlos):

Normal,viata ta, aia a ta.
Eu sfatul ti l-am dat in primul meu raspuns, tii cont de el numai daca VREI.
Nu exagera si tu acum cu voalul miresii!

| RebecaBaa a răspuns (pentru Nutzlos):

Multumesc de funda :* si intelegere...