Da cu siguranta profita de faptul ca ti la el in primul rand este o prostie sa iti interzica sa vb cu alti baieti nimeni nu are dreptu sa iti interzica lucruri din astea in al doilea rand ar trebui sa ii spui direct in fata baiete si tu ai facut aceleasi greseli nu ai nici un drept sa ma critici pe mine, in al treilea rand tu trebuiai sa inveti din greselile lui nu sa le faci si tu si spune-i direct vrei sa mai fi cu mine bine nu vrei foarte bine ma astepta altcineva si fi mai cu tupeu nu-l mai lasa sa se comporte asa cu tine
Parerea mea ar fi sa vorbesti clar cu el, ii zici sa va intalniti intr-o zi/seara si sa-i zici:Vrei sa ne impacam si sa fim impreuna fara sa-ti mai aduci aminte de trecut? DA sau NU.da actunci sa-ti zica.Nu.da.stii ca nu stiu si asa.Cn e el sa iti zica tie: stii.tu asteapta-ma mult si bine si eu imi bat joc cum vreau.acu vb frumos acu nu te pot ierta.Ce inseamna asta? Clarificati odata pentru totdeauna. Daca zice ca nu asta e.In plus mai vrea si un alt baiat sa fiti impreuna.N-ai mai putea tu de el.Lasa-l fata daca iti mai face asa.ce pnm.:*:* Sper ca ti-am fostr de ajutor, Asta e parerea me.eu asta as face.acu faci cum vrei tu.Numai bine
anonim_4396 întreabă: