| anamaria1234 a întrebat:

Hei TPU…am si eu o problema cu un baiat.Desi suntem in aceeasi clasa de un an…abia zilele astea am inceput sa-l plac.L-am remarcat din momentul in care a inceput sa se uite la mine si atunci cand vroiam sa-l privesc el isi schimba privirea si nu, nu e timid.In pause mai vine la mine si mai vorbim, dar foarte putin.Desi suntem foarte diferiti eu il plac…el a avut o gramada de prietene,e un gen de copil ‘’de bani gata’’,dar nu are fite,uneori face glume destul de ciudate pe seama altora,desi de mine nu a facut niciodata,nu vine foarte des la scoala, dar de cand am inceput sa vorbim( adica vreo 2-3 cuvinte pe zilaughing ) chiar am inceput sa il plac,dar nu stiu ce am putea vorbi, ce as putea sa fac sa-si dea seama ca il plac.HELP! puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ar fi bine ca atunci cand pui astfel de intrebari sa ne spui si cati ani ai, pentru a primi un raspuns adecvat varstei tale. Chiar daca tie iti place de un baiat nu este suficient pentru a incepe o relatie. Trebuie si baiatul sa fie nu numai interesat de tine, dar sa ii fii si tu draga. In aceste conditii el trebuie sa faca primul pas. Aceste conditii se pare ca, in cazul tau, nu sunt indeplinite, adica baiatul nu prea este interesat de tine. Stai cuminte.

| JiTerra a răspuns:

Pai...ai putea incepe prin a vorbi mai multe cu el. Buna, ce mai faci, eu ma plcitisesc, apoi poti sa-i pui intrebari care te intereseaza despre el. Dar nu una dupa alta straight face ar parea pea evident x.x mai lasa-i spatiubig grin Am fost in situatia ta. Dar am inceput sa vorbesc tot mai mult cu respectivul. Dar in prezent.iar vorbim rar, si mie mi s-a cam dus faza cu: imi place de el. Dar asta nu inseama ca asa trebuie sa fie si in cazul tauwinking

| bibylyka a răspuns:

E simplu!
-Invarte-te pe langa el(chiar daca tie ti se pare ciudat,el te va observa)
-uite-te in ochii lui si zambeste-i
-vorbiti despre scoala,despre Craciun,despre alti prieteni comuni(va va apropia,dupa discutiile vor veni de la sine)
-bateti-va cu zapada(prefate ca dai din greseala in el,iar dupa jocul se va desfasura spontan,fugareste-l,e f. romantic)
-fa tot posibilul si stai cu el in banca,daca nu poti macar ajuta-l la chestiile pe care el nu poate sa le faca(Are cineva un pix?-Da, eu!, Iti va multumi, mainile se vor apropia, oricum e mai bine decat 2 cuvinte pe zi)

| AnnaClara a răspuns:

Roaga o prietena sa ii spună ca tu îl placi dar fără sa ii zica ca tu i-ai spus sa ii zica si sa îl intrebe dacă si el simte la fel(încearcă sa găsești o prietena indepartata de tine)