anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema big grin. Am cunoscut un baiat cu 2 ani mai mare ca mine (eu am 16 ani) si el mi-a spus ca sunt draguta si s-a gandit si ar vrea sa fie cu mine, dar a zis ca ii e frica de o relatie sa nu imi bat joc de el ....sau altele. iar mie imi place de el. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

In primul rand, inainte de a te combina trebuie sa fii sigura de sentimentele tale pentru el ca nu cumva sa spui,, totul a fost trecator'', in al doilea rand ce il opreste? teama ca ti-ai putea bate joc? Atunci degeaba te-a facut draguta daca nu are incredere in tine. Ar trebui sa mai lasi timpul sa treaca, sa te cunoasca indeajuns de bine incat sa fie convins ca nu ai putea sa faci asa ceva insa daca doresti ca totul sa se miste mai repede spune-i,, Eu te plac si o sa-ti demonstrez daca imi vei da o sansa. Nu ai de ce sa te temi, langa mine nu o sa-ti fie deloc rau, chiar o sa te acomodezi. Incearca si vei vedea tu singur'', apoi saruta-l. Succes!

3 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Si de ce sa faca el primul pas? Tu stii prin cate emotii trecem noi baietii? Chiar asa fara inima sunteti? Gl0meam.
Parerea mea e ca trebuie sa faceti amandoi primul pas.

Răspuns utilizator avertizat
| Smileforme40 a răspuns:

Asa de fioroasa pari?[Glumeambig grin] Mai eu cred ca a fost putin marcat de relatia pe care a avut-o inainte si poate nu mai vrea sa sufere.Lasa-i timp! Incearca sa il faci sa inteleaga ca nu esti ca "fosta", pentru ca sunt aproape sigura ca asta e motivul reticentei lui. Odata dezamagit crede ca toare fetele sunt la fel, dar tu ii poti demonstra ca se inseala! Sper ca te-am ajutat!happy