Uite, de ce nu ii spui ceea ce simti pentru el? De ce nu il rogi sa-ti spuna daca te place, iubeste, tine la tine? poate el se gandeste: nu vreau sa o fac sa se supere datorita faptului ca sunt cu fata X. poate el crede ca asa e mai bine pentru tine:-s dar cred ca si pe el il doare...nu stiu ce sa sp n-am trecut prin astea
I-am spus cea ce simt... si nah peste 2 zile sa intmplat ce s-a intamplat da a spus ca nu vrea ca eu sa sufar... dar sufar mai mult daca se poarta urat
Poate. baiatul asta chiar tine la tine si nu vrea sa suferi. Si se gandeste ca daca se poarta indiferent tu o sa-l uiti si n`o sa-i mai dai atentie. Nu stiu
Probabil, ca a avut o zi proasta sau s-a despratit de prietena lui...Greu de a spune.Ori e plictisit, ori nu vrea sa vorbeasca cu tine...Greu de zis. Vorbeste cu prietena lui sau cu el in cel mai bun caz.
Hmm aura... ei doi nu s-au despartit, ei sunt mai apropiati. totusi asta nu ma supara, acum. dar vreau sa stiu de ce se poarta asa mai ales la faza cu uitatu-l... si cand i-am spus ca am scapat de sentimentele pentru el s-a suparat si zicea ca nu ii pasa inainte.
KatiMe27 întreabă: