| Teddyy a întrebat:

Am si eu o problema... deci sa va spun cum merge treaba: M-am indragostit de un baiat intamplator, dar baiatului ii place de alta fata. Timp de 2 saptamani am fost foarte apropiati si ne-am pus porecle. Dar in ultimele zile baiatul se poarta cam rece... si am acceptat ca sa fie cu acea fata si am vrut sa fim doar prieteni. Dar faza e ca tot se poarta urat. in sensul:
---------------------
Eu: Buna
El: hei...
Eu: Cf?
el: Nimic.
Eu: Si ce ai mai facut azi?
el: Nimic, de ce te interezeaza?
Eu: Pai suntem prieteni...
El: Ma rog.
-------------------
Imi fine... sa revenim la subiect. El mi-a spus intr-o seara ca se poarta asa sa-l uit dar cand sa ne revedem sa zambesc. este cam ciudat. dar nah. nu-l inteleg... Ajutor?

Răspuns Câştigător
| BomBonika_9617 a răspuns:

Uite, de ce nu ii spui ceea ce simti pentru el? De ce nu il rogi sa-ti spuna daca te place, iubeste, tine la tine?happy poate el se gandeste: nu vreau sa o fac sa se supere datorita faptului ca sunt cu fata X. poate el crede ca asa e mai bine pentru tine:-s dar cred ca si pe el il doare...nu stiu ce sa spsad n-am trecut prin asteasad

| Teddyy explică (pentru BomBonika_9617):

I-am spus cea ce simt... si nah peste 2 zile sa intmplat ce s-a intamplat laughing da a spus ca nu vrea ca eu sa sufar... dar sufar mai mult daca se poarta urat tongue

6 răspunsuri:
| bombolinna a răspuns:

Poate. baiatul asta chiar tine la tine si nu vrea sa suferi. Si se gandeste ca daca se poarta indiferent tu o sa-l uiti si n`o sa-i mai dai atentie. Nu stiu thinking

| MeGustaaaaa a răspuns:

Probabil, ca a avut o zi proasta sau s-a despratit de prietena lui...Greu de a spune.Ori e plictisit, ori nu vrea sa vorbeasca cu tine...Greu de zis. Vorbeste cu prietena lui sau cu el in cel mai bun caz.

| Teddyy explică:

Scuzati categoria daca e gresita :-s

| Teddyy explică:

Hmm aura... ei doi nu s-au despartit, ei sunt mai apropiati. totusi asta nu ma supara, acum. dar vreau sa stiu de ce se poarta asa mai ales la faza cu uitatu-l... si cand i-am spus ca am scapat de sentimentele pentru el s-a suparat si zicea ca nu ii pasa inainte.

| Teddyy explică:

Oricum as vrea sa aflu de ce vrea sa-l uit... Oricum el nu imi zice sad