| alissiaalexa a întrebat:

Am si eu o problema, eu am un prieten si suntem impreuna de doua saptamani si ieri am aflat de la o fata ca iubitul meu a luat-o de mana pe o fata mai mica decat mine si i-a zis sa il sarute ca sa ma faca pe mine geloasa fata nu vroia sa o faca dar a fortat-o.Tot fata asta mi-a zis ca s-a mai sarutat cu una nu stiu cand! Eu nu il mai inteleg mereu imi spune ca ma iubeste mult si nu vrea sa ne despartim. Dar din cate vad eu el vrea sa fie cu 10 de odata! Eu bineinteles ca m-am despartit de el,nu voiam fiindca tin la el dar nu pot sa fiu cu el daca continua in sensu asta! Eu maine ma intalnesc cu el si cu acea fata cu care s-a sarutat ca sa vorbim despre toata problema asta! Ce sa-i mai zic lui ca numai stiu, spuneti-mi si mie ce sa-i spun, va rog mult! Urgentt! Multumesc mult! Fundita puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| GIRLBELIEBER a răspuns:

Ok ceva de genul am patit si eu am cunoscut un baiat in parc am vb 30 de minute ma condus acasa spre drum am si a zis ca nu are pr cand am ajuns in fata blocului a zis sa ii dau un sarut (eu nu voiam era cum ar veni primul sarut daca o faceam) i-am dat unul pd obraz apoi am intrat in bloc si a fenit dupa mine eu panicata sa ma lase in pace i-am dat un sarut si a 2 zi am aflat ca are pr in fine acum despre problema ta uite nu poti sa o crezi si pe fata aceia pentru ca ea poate doar a zis asa sa nu va mearga voua bine pana ce nu te convingi tu cu ochiii tai dar daca chiar l-ai vazut at ii spui sincer ce ai de spus pentru ca lumea asta nu e facut dintr-un singur barbat sau femeie

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te merita, genul acesta de baieti nu merita bagati in seama, faci ce vrei deoarece eu mi-am spus parerea nu te-am sfatuit

| varcolaccc a răspuns:

Cum ce sa ii zici, ca nu mai vrei sa fi cu el fiindca te inseala. Esti naiva daca accepti sa fi din nou cu el.

| loverboy111 a răspuns:

Cate nu probleme sunt de gemul asta... aia e o fata geloasa ca probabil il place si vrea sa va despartit dar daca l-ai vazut inseamna ca e smecher laughing cati nu isi doresc sa fie cu 5 deodata laughing. Iubita mea e fparte geloasa cand stau cu o fata. Ar fi in stara sa ma despice ca sa ma examineze daca am facut... si cu alta laughing asta daca ii dau de banuit. Si ii dau nu ies numai cu ea. Sa o vezi daca programez o intalnire cuea si daca inainte merg cu alta undeva si intarzii la ea se zgudie tavanu la'cat tipa laughing. Mereu ca sa taca o sarut. Nu imi iese mereu crying uneori ma si pocneste laughing

| CarolineArina a răspuns:

Intai afla daca e adevarat, daca e, incheie orice legatura cu el.Nu merita, ai si tu demnitatea ta.
Are balta peste.winking