Mda...am trecut si eu prin asta, stiu perfect cum e si ce simti acum. Prietenul meu a plecat in strainatate atunci cand noi aveam 6 luni de relatie. A stat un an acolo iar apoi s-a intors definitv acasa, Si uite ca suntem si acum impreuna si avem 3 ani de relatie, ba chiar ne si casatorim peste un an.
Daca exista iubire din ambele parti, relatia rezista. O sa vorbiti la telefon, o sa vorbiti pe skype si asa o sa va mai treaca dorul. Iar 2-3 luni trec repede...
Si stai fara grija, repet, daca exista iubire din ambele parti, plecarea lui nu va afecta negativ relatia voastra, ci din contra o sa va apropie mai mult, deoarece o sa va duceti dorul zilnic si o sa asteptati cu sufletul la gura ziua revederii...
Nu mai plange, ca nu rezolvi nimic, iti faci rau degeaba. Daca iti este scris ca el sa fie al tau, va fi al tau fara indoiala.
Nu dispera, va fi bine!
O sa iti fie greu, e normal, dar te vei imbarbata gandindu-te ca el nu trebuie deloc s ghiceasca ca suferi, fiindca oricum lui ii va fi si mai greu, fiind departe de casa, iar suferinta ta i-ar ingreuna si mai mult situatia. Stai linistita, daca va iubiti chiar si un pic, relatia nu va suferi in urma plecarii lui, ba chiar va fi mai puternica.
Cu siguranta nu va fi la fel cand se intoarce fiindca nu e asa prost incat sa nu se combine cu alta cat sta acolo, mai bine va despartiti si va vedeti de viata. Iar tu donsoara nu mai fi asa smiorcaita dupa iubi si invata sa fii independeta.
Pff! Pe bune?! 2-3 luni? Vai saracuta de tine! Dar eu ce sa mai zic ca al meu e plecat de 9 luni si sunt in depresie totala?! Mi-a cazut parul, am slabit.Practic mor putin cate putin!
Daca nu va mai fi la fel, atunci va urma alta relatie, asa cum este si normal.
Buna, daca relatia va merge mai rau, atunci vei fi norocoasa si nefericita. Norocoasa pentru ca s-a intamplat acum si nu peste 4 ani. Nefericita ca s-a intamplat.
Daca o sa mearga mai bine, atunci nu cred ca o sa ai prea mari probleme cu asta.