anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU am si eu o problema nasoala... Un prieten de familie m-a sarutat.Adica eu ma intelegeam foarte bine cu el desi el are 46 de ani iar eu de 3 ori mai putin.Glumeam,vorbeam,mancam impreuna dar aseara am stat la masa cu parintii mei, cu el si inca cativa prieteni. El a baut foarte mult si s-a imbatat iar cand sa plece, parintii mei au iesit cu ceilalti si el a mai ramas.Eu vroiam sa ma duc sa ma culc si a venit dupa mine si m-a pupat pe gura.Nu stiu ce sa fac...

VA ROG AJUTATI-MA!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tine-te departe,dar foarte departe de el.
Era baut si poate ca uitat ce a facut,nu-i arata tu ca iti amintesti prea bine,iar intentiile lui sunt foarte clare,nu si foarte bune.
Daca se repeta sau da semne ca-si aminteste,discuta cu parintii tai si spune-le exact ce s-a intamplat.
Sunt primii care trebuie sa te apere si nici macar nu le poate trece prin minte ca ei au adus pericolul atat de aproape de tine!
Sa nu te pierzi,e doar o persoana,ca mine,ca tine,doar ca nu e om,e un animal care nu respecta nimic!
Nici prietenia parintilor tai, nici casa voastra, nici pe tine!
Ocoleste-l!

| agentulagent a răspuns:

Incearca sa il ignori daca nu il placi. Daca il placi si el este singur ai putea incerca o experienta, dar e mai nasol cu parintii. No, pana la urma cred ca trebuie sa ii spui sa isi vada de treaba lui si tu de a ta.

| AndreiGabi a răspuns:

Daca tu nu ai nici o intentie spune-i cu frumosul cand va intalniti ca intre voi nu poate exista nimic, ca te-a luat prin surprindere.Nu este neaparat necesara implicarea parintilor. Daca nu se intelege si mai are iesiri din acestea vorbeste cu parinti si explica-le.

| MariiLetz a răspuns:

Castreaza-l sa se invete minte! laughing

| ℓαυяα a răspuns:

:O spune-i sa te lase in pace, daca nu-ti place de el happy daca iti place, e mai bine sa o lasi balta, pentru ca e mult prea mare pentru tine.

| Loola_9927 a răspuns:

DOamnee! Ai grija cu astfel de oameni, sunt destul de influentabili si periculosi. Eu zic sa le spui parintilor daca nu ti-a convenit, asa se vor asigura ei ca acel om nu mai pune mana pe tine. Take care :*!