| anamaria0974 a întrebat:

Hei TPU am si eu o problema prietena mea sta de ceva timp cu un baiat dar de la o vreme eu am inceput sa am indoieli fata de el am auzit niste vorbe despre el ca si cum ar inseala-o pe prietena mea, de ceva vreme mi se pare ca lui ii cam place si de mine nu mi-a spus sa stau cu el dar de multe ori se uita la mine imi trimite pupici si o data mi-a pus mana pe fund am vrut sa-i spun asta prietenei mele dar mi-a fost frica sa nu ma cert cu ea deoarece ea il iubeste prea mult si el poate sa o manevreze cum vrea si ar fi facut in asa fel incat sa pice bine in ochi ei iar eu sa fiu singura vinovata si poate ca nici nu voia sa mai vorbeasca cu mine. intrebarea este cum sa o fac pe prietena mea sa reactioneze si sa vada ca tipul nu este de ea si sa ii dea papuci dar ca eu sa nu pic vinovata sincera sa fiu imi este ca o sora si nu suport ca cineva sa isi bata joc de ea va multumesc si va rog fara raspunsuri stupide dau funda!

Răspuns Câştigător
| oLeNNNao a răspuns:

Uite nu conteaza care vor fi consecintele, ar trebui sa ii spui pentru ca asta face un prieten are grija de alt prieten happy. Daca ea ar fi in locul tau gandeste'te ca ti'ar spune happy. Uite ar trebui sa vorbesti deschis cu ea, spune'i ca el nu e pentru ea, ca nu o merita si sa isi deschida ochii. Daca se supara pe moment ca poate zice ca te bagi intre ei spune'i ca sti foarte bine ca nu as lasa sa intervina un baiat intre noi. Si asculta'ma pe mine un prieten adevarat e toata viata langa tine la bine si la rau, un iubit ocupa doar o parte happy. Ai grija de tine [Funditapuppy dog eyes] :*

3 răspunsuri:
| acomputers a răspuns:

Rebecca009 are dreptate. Daca nu-ti gasesti un iubit, nu te mai baga in alte relatiiwinking

| Rebecca009 a răspuns:

Gaseste-ti si tu un iubit si nu te va mai preocupa atata viata amicei tale. Good Luck!

| rigo23 a răspuns:

Daca nu suporti sa isi bata joc spune-i