E amuzant pe de-o parte, eu consider ca daca il placi sa-i acorzi o sansa si sa il dai de inteles ca vrei sa fi cu el. Pe de alta parte e unpic ciudata faza cu nu spune la nimeni, dar poate nu e sigur de ceea ce simte pentru tine. Sfatul meu este sa-i acorzi o mica sansa. Si data viitoare cand vrea sa te sarute nu-l lasa, sa vada cum e, dar asa intr-o maniera de joaca. succes!
Pai, eu una am trecut prin ceva de genul și prima oara am vorbit cu prietena mea cea mai buna și m-am hotărât sa vorbesc cu el fata în fata pentru ca era singura soluție. Sfatul meu e sa încerci sa vorbești cu el, poate într-o seara când te conduce poți sa îl întrebi ce este intre voi ca tu ești confuza. Spune-i sa se hotărască ce vrea, dacă rămâne la săruturi sau apropourile lui o sa aibă și o urmare? Spune-i ca nu înțelegi nimic, poate o sa iți răspundă atunci. Sper ca ți-am fost de ajutor.
Ti-am citit toate povestea, MI-SE PARE foarte interesanta. ai putea scrie o poveste de dragoste daca ai avea mai multa imbinatie.
In fine eu zic sa vorbesti cu el
Iti sugerez sa vorbesti cu el, dar gandeste-te ce fel de persoana e, gandeste-te bine cum e el poate o sa stii adevarat dc il placi, abia dupa vorbeste cu el si fi deschisa.E interesanta povestea, sper sa nusi bata joc de tine sa te considere ca pe o distractie
Va multumesc foarte mult de raspunsuri, si chiar o sa iau in considerare raspunsurile voastre! Ma gandesc foarte serios sa vorbesc cu el! :*