Odata deteriorata o relatie nu mai are cum sa fie ca la inceput, cred ca tot ce poti sa mai faci este sa puneti punct si fiecare pe drumul lui, cu injuraturi repetate nu mai este relatie, nu faceti decat sa va faceti rau reciproc si asta numai iubire si respect nu mai insemna, punct si de la capat cu alte persoane
Si dragostea este ca o masina care este frumoasa, minunata si functioneaza impecabil cand este achizitionala. Cu timpul incepe sa se degradeze incet incet oricat de mult ai incercat s-o intretii, intervine inevitabila uzura morala, tot asa in cazul unui cuplu, rutina.La fel si in viata, certurile devin prea dese si tot mai mari, iar la un moment dat ajungi la concluzia ca a devenit total inutil sa mai continui si ar fi neindicat sa te apuci sa peticesti sau sa repari. Asa cum dai masina la casat si iti cumperi una noua tot la fel si in viata, renunti la trecut si o iei de la inceput. Ar fi de preferat ca persoana sa fie una noua.
Am încercat sa vorbesc cu el ne-am impacat si iar am început m-am despărțit de el da tot eu il sunam si il băgam in seama, si nu e ca ma înjura așa ma dispera si il înjur si continuam așa si a doua totu-i bine pana începem iar nu pot renunța la el si nu stiu ce sa fac sa ne înțelegem
Degeaba iau pauza ca el toată ziua ii la mine la bloc si nu pot sa ma abțin sa il sâcâi sau sa il iau in brațe(când suntem certati)
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: