Spune-i ce simti pentru el dar nu iti pune sperante ca el se va intoarce la tine iar daca el tot insista sa o faceti inseamna ca nu te iubeste cu adevarat sper ca ti-am fost de ajutor
fundita? plss
Buna scumpo :*
Vreau sa iti spun urmatoarele lucruri: daca a renuntat la tine pentru o alta fata inseamna ca nu ai fost destul de buna pentru el si a simtit nevoia sa fie cu altcineva deci mai pe scurt nu te vede ca pe o iubita.
Tine la tine ca la o amica pur si simplu si trebuie sa intelegi asta daca o sa devii prea insistenta s-ar putea sa se culce pe o ureche si vei avea putin de suferit in caz ca tii la el foarte mult cum ai spus.
Nu ii da de inteles nimic nu ii gestiona ca ai vrea sa fii din nou cu el.
Si daca are prietena vei aprinde niste discutii neplacute.
De ce te axezi doar pe un singur baiat?
Sunt mii de baieti ca el care poate 1 la 1000 te-ar merita.
Nu cred ca este bine sa iti pierzi cei mai frumosi ani din viata in felul asta...
Ai grija ce faci si bafta:*:*!
Fata ce ai scris tu acolo mi-a fost greu de inteles asa ca uite:ala ti-a dat papuci poate ca pregatea sau strangea bani ca sa vrea ceva da tot de atunci cam a fost asa ca...Mai bine urmarestel si vezi cum isi petrece ziua.Si poti sa o faci pa fata aiai sa para proasta cum ar fii.In timp ce aia se plimba tu mesteci guma si o arunci pe aia.Mai e si o faza cu basina da e greu sa i-o pui in pantaloni.
Buna :*
Din cate inteleg, ai probleme cu fostul prieten.
Din cate vad spui aici ca tine la tine ca la o prietena.
Nu trebuie sa te agiti foarte mult, pentru ca el poate simte ceva pentru tine, dar nu cum simte si pentru` prietena lui
Incearca sa il recuceresti din nou. Dar, daca vezi ca nu ai sanse la el, nu insista prea mult pe tema asta!
Baietilor nu le plac prea mult fetele insistente!:*
Cred ca ti-am fost de folos >:d<
Te pupp si bafta!
In primul rand acum am 11 ani sa stii ca si eu aveam o prietena ne tineam de mana si tot asa pana in clasa a 4 a vacanta.tocmai in ziua cand scossesem o foaie sa i zi c ca o plac mult si ca vreau a fim un cuplu(sa eu dau dupa vacanta)am aflat d ela verisoarasa ca ea are iubit de liceu sa ca sa tinut cu el de mana si cu mine sa tinut de mana sa stii. dupa aia ma facea prost la mes ca as vrea sa ma lase un prost in pace sau ce bine e fara colegi si a mai spus ca daca ma vede iubitul ei prin oras ma face afis pe strada.ma scarbit total. am anuntat toate prietenele mele cele mai bune sa le spun ce a facut plangand.(eu i-am dat cadouri, icoane, ciocolata si multe mai ales un trandafir rosu ca sangele
EU ITI SPUN SAL LASI IN PACE CA SI EO O MAI PLAC DAR AM LASATO CA AM VAZUT CA E NESIMTITA CU ACESTI OAMENI NU TREBUIE SA AI LEGATURA DE LASAL CA SIA BATUT JOK DE TINE SAU SA SATURAT. Funda PLZZ
SUNT NOU NOUT 2 ZILE
Daca tu crezi ca mai ai un lo in inima lui atunci incearca sa ai amintesti de vremurile placute, de povestea de iubire pe care ati avut-o. Daca vezi ca nu functioneaza incearca sa il faci gelos, dar fii cu grija foloseste metoda doar in cazul in care nu este o persoana nervoasa, care pune la suflet. Trebuie sa afli si motivul pentru care ti-a dat papuci. Incearca sa il seduci, fa-ti o schimbare. Sper ca te-am ajutat
Pai e complicat. Odata ce el spune ca tine la tine ca la o prietena inseamna ca ai fost doar o aventura.si nimic mai mult.ar trebuii sa nu. l agasezi pentru ca baietii se simt sufocati atunci cand cineva ii tot preseaza. daca el iti arata mai multa afectiunee si tuu crezi ca vrea ceva mai mult decat prietenie ar trebui sa incerci totusi.nu ai nimic de pierdut. daca nu ar trebui sa. ti cauti pe altul.nu te merita. sper ca te.am ajutat :*. success