Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ce te derenjeaza, la urma urmei e iubitul tau, nu? Dupa modul in care iti va vorbi vei intelege ce e cu el si ce vrea. Pana la urma e o relatie de o luna, e mai bine sa stii cum stau lucrurile de la inceput si daca nu e ceea ce iti doresti tu este mai ok sa se termine acum.Bafta!
Este normal baiatul s-a plictisit de tine, deci incearca altceva ce ce este normal pentru ca este tanar, lucru ce trebuie sa faci si tu, sunteti tineri, sunteti la varsta la care trebuie sa aveti diversitate sexuala, sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa mergeti cu prietenii in oras si sa va imbatati, petreceri la cabane. NU ar trebui sa va implicati in relatii serioase, relatiile serioase sunt indicate dupa 30 de ani, pana atunci distrativa cat puteti
Omul a incercat sa vada daca te lasi nu te-ai lasat nu? na tia pierdut interesul fata de tine si acuma cauta alta da ce ai vrea insuratoare?
Uhm, imi pare tare rau sa te dezamagesc dar tu si baiatul asta NU aveti nici o relatie.
Asa ceva : "si era el cu o tovarasa, se plimbau, doar s-a uitat la mine, nu a salutat, nimic" intr-o relatie NU EXISTA.
Nu stiu cat de "impreuna" esti tu cu el dar el; cu tine in nici un caz nu e.
Hei! Nu stiu ce iubit ai daca el se plimba cu "tovarase". Stii cum ar mai trebui sa se plimbe un baiat/barbat cu colege de scoala/munca sa zicem? Numai in grup. Iar in rest la scoala/munca daca asa trebuie. E penibil ca tu nu vrei sa intri pe el ca sa nu pari disperata. Dar cine-i el pana la urma? Vreo sperietoare? Ar trebui sa-i spui dar eu cred ca te paraseste. Pacat!
Am fost si eu in astfel de situatii si de cele mai multe ori nu are rost sa te mai ti dupa coada lui. Cel mai probabil a vrut doar sex si cum tu nu i-ai dat trebuie sa se descotoroseasca de tine cumva asa ca te ignora pana il lasi in pace. Imi pare rau sa iti spun asta dar nu e o noutate. Probabil ai auzit si tu de astfel de baieti care numai asta vor.
Tu nu realizezi asa ce curs are relatie asta dupa numai o luna? Avand in vedere comportamentul lui?
Da spune-i, poate se va schimba.Asa sunt baietii, primele zile sunt foarte frumoase dar dupa un timp nu prea mai este cum a fost.