Ti-ai pierdut virginitatea cu el nu inseamna ca va trebui sa-ti pierzi si viata cu el. daca ti-ai pierdut virginitatea automat ti-ai descoperit feminitatea si multe altele care incep sa apara dupa acest pas.
raspunsul il cunosti si tu cu siguranta, nu vei avea un viitor cu acest tip. fie ca vei mai trage de timp si te vei imbogatii cu vanatai pana vei ajunge la concluzia ca atunci cand s-a terminat s-a terminat fie ca vei lua decizia sa inchei aceasta relatie asa cum stii si tu ca se va intampla pana la urma. trebuie sa fii constienta ca sfarsitul relatiei tale cu acest tip se aproprie inevitabil de sfarsit. timpul pana se va sfarsi nu iti va fi favorabil.
intuiesc ca ti-e frica sa termini relatia cu el fiind tipic in aceste cazuri ca fetele sa se teama sa descida acest subiect.
iubirea de care vorbesti tu este o cantitate de oxitocina eliberata in sange de catre una dintre glandele endocrine din corpul tau, timusul. aceasta substanta are rolul de a te face sa indragesti persoana care te satisface sexual deoarece ca parte bilogica in natura femeii este necesara pastrarea pe o perioada de cativa ani a masculului in preajma cu scopul de a proteja posibilii copii si a procura hrana.
dupa cum vei vedea mai tarziu (3-5 ani), cand nivelul de oxitocina incepe sa scada vei incepe sa-ti vezi partenerul cu alti ochi. nu intamplator auzi fete spunand dupa aceasta perioada: nu stiu ce am putut sa gasesc la el, nu inteleg ce am putut sa vad la acest nemernic atata timp.
asta inseamna ca oxitocina are rolul unei "orbiri" temporare pentru a facilita cuplul sa ramana impreuna pana copilut este suficient de mare sa poate sa se descurce singur in situatii de genul "fugi".
nu inseamna ca daca ai langa tine pe cineva suficient de matur incat sa te respecte si sa te iubeasca sincer te vei desparti de acea persoana, dimpotriva relatia in cazul in care cei doi se pot intelege si au o viziune sanatoasa asupra viitorului lor se va intari trecand la un nivel net superior. dovada sunt cei care au reusit sa imbatraneasac impreuna in armonie, convietuind o viata intreaga si daca cauti numarul exemplelor este urias
asadar ia o decizie inteleapta si daca nu reusesti singura cauta ajutor. sunt multi baieti puternici care te pot ajuta si proteja. cu siguranta ai multe prietene care te pot indruma unde trebuie.
pacat sa traiesti un minut de dragoste si sa platesti pentru asta cu o zi intreaga de stres si frica cand poti avea doar iubire si sa dai inapoi doar iubire ca moneda de schimb.
iti recomand sa termini urgent aceasta relatie. vei vedea ca doar dupa 2-3 saptamani fara el vei incepe sa vezi ce-ti spuneam. si anume ca nu ai intalnit persoana potrivita.
Cu toate ca este greu, nu poti continua asa! Esti tanara, nu meriti sa suporti asta asa de devreme, avand in vedere ca aveti 9 luni de relatie. Nu exista, nici o femeie nu merita asta! Oricat de mult l-ai iubi, crede-ma draga mea, vei suferi o perioada dar dupa iti va fi mult mai bine!
Iti place, continua, daca nu, nimeni nu te obliga sa continui aceasta interesanta relatie. Personal nu cred ca este adevarat ceea ce ai scris aici.
Părinții tai nu observa ca ajungi bătută acasă? I-aș stânge de gat pe indivizii care se comporta in felul acesta cu o fata-femeie. Daca esti masochista, suporta-i bătăile. Daca insa esti un om normal, căuta sa te îndrăgostești de un om normal. Bestiile astea își au locul in alta parte si la un moment dat vor ajunge acolo. Desprate-te de el cat mai repede, iar daca încearcă sa-si ceara scuze te sfătuiesc sa fugi mâncând pământul. Daca are bataia in sânge, om nu se mai face. Paraseste-l urgent cu orice risc!
Cat de redusa mintal poti fi sa stai cu un astfel de om? Numai daca nu cumva esti sm.
I dau dreptate daca esti intro relatie ce cautai tu sa te uiti la prietenul tau, hotareste il iubesti sau isi bati joc de el?
Comentariu urat : calca-ti pe inima, fiindca se pare ca il iubesti, si paraseste-l! Sunt mii de alti baieti mai buni ca el. Are impresia ca il inseli si te bate? Pai daca era vreun jmecher te parasea demult, nu mai statea cu tine si gasea pe alta.
E evident că îți place. Până la urmă, cel care întreba acum un an pe aici ceva de genul "Fetelor, vă place să fiți bătute câteodată?" știa ce zice.
De ce ți-e atât de greu să realizezi că e doar un băiat, nu e iubirea vieții tale. N-ar trebui să accepți toate astea nici măcar atunci. Cât crezi c-o să mai reziști? Ești încă tânără și accepți astfel de căcaturi, pe la vreo 30, 40 de ani o să se umple paharul. Ce-o să faci atunci? O să divorțați? O să stai cu el de dragul copiilor care probabil o să-i ai. Și uite așa, o să trăieși o viață de tot rahatul, când ai putea avea parte de ceva de 10 ori mai bun.
Iubirea te face orb, nu prost.
Încă ceva. Știi de ce ai tu nevoie? De o bătaie. Nu din partea lui, ci din partea părinților. Poate te trezești.
Poate că de acum o să ai cu cine să vorbești, aștept mesaj în privat. (serios)
Bine, uite care e treaba. Chiar e foarte serios ce pățești tu, chiar nu e de lăsat. Și nu pricep cum poți iubi tu un asemenea animal. Te poate omorâ mâine dacă ar bea un pic, scapă de el. Ai poliție, protecția copilului (dacă ești minoră), sau nu ești? Mă rog. Când te mai bate, du-te la poliție. Dacă nici așa nu se rezolvă, fugi la ai tăi (dacă stai cu el, pleacă). Nu te obligă nimeni să stai cu el atât împreună, cât și în casă. N-ai nicio obligație față de nimeni.
Nu poti continua asa, tipul nu te merita, mai bine desparte-te de el pana nu ti se intampla ceva mai rau
Sigur trebuie sa il lasi...sunt multi baieti...nu s.a sfarsit baietii la el
Pentru a fi indulgent nu voi folosi un cuvant prea contondent. Numele tau SHEISHAPPY este egal/sinonom PROASTA. Imi cer scuze insa nu ma pot abtine.
Vaai dar il iubeeeesc... bla bla. Nu cred ca o sa vezi aici comentarii de genul "te bate din dragoste" (poate troli). Vrei confirmare ca trebuie sa fugi de el mancand pamantul? Ca esti un om slab care decat sa caute pe altcineva mai bine numara vanatai. Nimeni nu este de neinlocuit, dar trebuie sa si vrei.
Sa iti cumperi echipament de protectie cand mergi acasa
Ti-ai pierdut virginitatea cu el, demnitatea, feminitatea, mintile, timpul si linistea. Cate mai vrei sa pierzi? Cu siguranta esti constienta ca e si vina ta, pentru ca suporti si inghiti acest comportament. Faptul ca ai inceput sa constientizezi ca ceea ce se intampla nu e normal, e un pas inainte. Ideea e sa mergi mai departe, sa rupi aceasta legatura toxica, sa-ti gasesti linistea si sa te "vindeci". Ma straduiesc sa nu fiu rea, dar nu pricep ce te tine langa acel animal. Puritatea pierduta? E pierduta, draga mea! Nu scrie nicaieri ca e musai sa ramai cu "primul". Lucrurile o sa degenereze, fara indoiala! Poti sa-ti imaginezi ceva mai rau de atat? Ei bine, nici nu trebuie, pentru ca daca nu te trezesti la realitate, vei experimenta pe pielea ta. Cat despre acei "barbati "inteligenti" care iti spun ca meriti, pentru ca te-ai uitat dupa vreun Gicu, nu merita nici macar sa te uiti urat la ei. De unde minte nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Singura ta vina e ca lasi lucrurile sa continue, spre rau.
Iti cam place sa fi tratata asa. Omul asta nu te iubeste. Daca continui asa, o sa ajungi rau, daca te desparti de el s-ar putea sa nu ii convina si sa te ameninte sau ceva grav iar tu va trebui frumusel sa mergi la parinti sau politie. Respecta-te.
Unii barbati au nevoie de un obiectiv.
dupa ce l-au atins,se schimba foaia.
poate dansul crede ca deja te-a descoperit si inteles intrutotul,nu mai ai nimic sa ii oferi (asa crede el),iar acum nu mai esti la fel de pretioasa mai ales ca ti-a luat ceva foarte pretios.
se intampla din pacate, insa eu sunt de parere ca oricare ar fi natura relatie, de oricat de mult timp a trecut, oricat de mare greseala, un barbat nu ar trebui sa recurga la violenta.nu poti iubi pe cineva si in acelasi timp sa ii cari pumni la coaste, OK?
Desparte-te de el. Chiar daca este dureros, nici o fiinta vie nu merita sa fie batuta! Cat de mult l-ai iubi trebuie sa te desparti de el. Daca el iti promite ca se va schimba sa nu ii dai crezare, este un proverb "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba ".
Uite sa iti dau un exemplu din viata reala : Matusa mea a avut un iubit alcoolic. A stiut sa se desparta de el desi il iubea extrem de mult si acum este casatorita cu alt barbat care o trateaza ca pe o printesa.
Nu iti irosii timp din viata cu bezmetici!
>"iar apoi sa ma bata. Am avut vanatai mari si dureroase pe la coaste, pe picioare, cucui in cap si multe altele"
"A fost a 4a bateie"
"il iubesc"
logica feminina nu inceteaza sa ma uimeasca.
conteaza unde o sa se ajunga? e clar ca iti place sa fii batuta si o sa ai parte de asta in continuare.
Mna,depinde ce alegi tu scumpete.Sa iti spun ce vrei sa auzi tu, sau sa iti spun ce gandesc? Vezi tu din moment ce animalu ala te loveste, tu ce pusca mea cauti cu el? Sa nu scriu 5 romane aici.Pe scurt e vina ta, cine te pune sa stai cu el? Probabil te excita bataia, si nu imi bat joc de tine, sunt al dracu de serios.Si eu o patesc des sa mi se spune ca arat a un 'tip violent' insa doar arat ca unul, nu sunt deloc violent(Da-mi una la o.O sa vezi contrarioul ) Oricum, sfatu meu despartate.O sa ai copii cu el pana la urma, si o sa vada la tatal lor ca e normal sa bata femeia, si asa o sa creasca cu conceptia ca e bine sa bati femeia
Bananacantareata87 întreabă: