| IzZzY a întrebat:

Hei TPU am un prieten vechi la care tin (doar ca prieten) si acum cateva zile mi-a spus o amica ca ma place dar eu am prieten si nici nu vreau sa fiu impreuna cu el pentru ca suntem prieteni foarte foarte vechi de la gradi si nu vreau sa stricam o prietenie asa buna...nu prea stiu cum sa ii spun ca vreau sa ramanem prieteni...va rog ajutati-ma. Cel mai bun rasouns Fundita

Răspuns Câştigător
| IanRZR a răspuns:

Cunosc foarte multe relatii formate din asemenea prietenii. E normal sa te placa. Eu zic ca ar fi mai bine sa fi cu el din moment ce ti la el si el te place. Poate in viitor o sa regreti ca nu ai acceptat.
Daca nu vrei sa fi cu el comportate cum nu ai sti ca lui ii place de tine.

| IzZzY explică (pentru IanRZR):

O sa fac asta mersiwinking

3 răspunsuri:
| stefyyyy a răspuns:

Si mie mi s-a intampla acelasi lucru.Eu i-am explicat direct ca nu vreau sa stricam prietenia noastra si la inceput a fost suparat pe mine, dar apoi i-a trecut si ne intelegem din nou bine.

| Tataru_Ionut_1991 a răspuns:

Incearca sa spui ceva de genu :stii prietene am observat ca ma placi si cred ca ti-ai dori o relatie dar vezi tu noi ne intelegem foarte bine si dc sa ne bagam intr-o relatie ca apoi sa ne dam seama ca nu ne potrivim si sa stricam aceasta relatie +doar stii ca am prieten, punete in situatia lui sa vezi daca ti-ar conveni sa ma duc cu altu si sa te las balta,
parerea mea incearca sa vb deschis cu el