| Bibbyshor a întrebat:

Anul acesta in vacanta de vara mi-a placut mult de un baiat dar el si-a batut joc de sentimentele mele si am decis sa nu mai vorbesc cu el si el nu a vorbit deloc cu mine toata vara iar azi cand am mers la scoala sa facem cateva pregatiri a venit si el acolo si tot timpul se uita lung la mine si ne-am uitat odata unul in ochii celuilalt cam 2 minute si apoi nu am mai vorbit.De ce se uita la mine asa si de ce parca am fluturasi cand il vad?

Răspuns Câştigător
| anonim333 a răspuns:

Intrebam, de curiozitate. Deci, tot ce trebuie sa faci este sa iti dai seama tu insati ca inca il placi si ca inca nu ai scapat de sentimentele pentru el. Acum, nu stiu ce sa zic despre el, poate te place inca si nu vrea sa iti zica decat prin priviri. Dra depinde si de cum se uita la tine. Daca se uita dulce si duios, inseamna ca te place, dar daca se uita doar asa... fara farmec inseamna ca nici el nu stie sigur daca te place sau doar este din pura intamplare. Intra in vorba cu el si intreaba-l daca mai are sentimente pentru tine. Asa o sa stii si te orientezi dupa raspuns. Daca zice da, poate mai aveti o sansa la relatie poate de mai lunga durata. Dar daca zice nu, inseamna ca trebuie sa-ti cauti pe cineva care sa te merite si sa te iubeasca, acum depinde doar de tine si de sentimentele tale.
Mult noroc in dragoste! happy

| Bibbyshor explică (pentru anonim333):

Imi trmiti si un id de mess sau ceva? As vrea sa mai vorbim.

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil regreta comportamentul lui urat si ori vrea sa iti ceara scuze ori s-a trezit acum ca s-ar putea sa-i placi...
Nu-i nevoie sa faci ceva,lasa-l pe el sa se manifeste,pentru ca inca ti-e drag de el si s-ar putea sa faci vreo greseala din graba sau nerabdare.
Pur si simplu, asteapta!
Si, nu uita, TU esti cea mai importanta persoana, pentru tine.

| mona a răspuns:

Ai fluturasi pentru ca il mai placi inca iar el se uita asa la tine pentru ca nu se astepta sa te vada acolo si poate i-a fost dor de tine

| IsabelaIssa a răspuns:

Se uita, pentru ca tu ai decis sa nu mai vorbesti cu el, nu a fost alegerea lui.Desi te-a ranit, inca iti place, dar cred ca ar fi mai bine sa treci peste si sa pari indiferenta in fata lui, chiar daca inca mai ai sentimente pentru el.

| a răspuns:

Hey! Parerea mea e ca tipu' regretawinking si te vrea pe tine si pe sentimentele tale inapoiwinking! Te place, asa cum o faci si tu! Fluturasii sunt semnul care ma face sa cred ca il placihee hee... Sfatul meu e sa-i acorzi o a doua sansa... oricine are nevoie de ea, si oricine o merita! Succes cu baiatu' happy! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?

| anonim333 a răspuns:

Scuze, dar cati ani ai?

| Dangel a răspuns:

Vtea sa ti-o traga, nu-i asa greu.

| Maryuk해바라기 a răspuns:

Fluturii ..sunt prezenti pentru ca inca iti place de el.
El si-a batut joc de sentimentele tale pentru ca i-ai permis.

| roxiada a răspuns:

E clar ca tu inca il placi dar comportamentul lui nu e ok, adica nu asa se procedeaza, comunicarea e cheia succesului in orice relatie de orice tip! Lasa-l sa vezi daca te va cauta si daca o va face spune-i exact lucrurile pe care le ai in minte si care poate nu ti-au dat pace pana acum, nu-i ascunde ce ai simtit ca nu te-a cautat deloc!

| Ana9489 a răspuns:

Cu siguranta regreta ca nu a facut pasu la timpul potrivit.Cand te mai intalnesti cu el sau ceva fi indiferentaaaa, doare cel si cel mai tare. Aratai ca nu iti pasa de el, ignora-l.