| SexyChick a întrebat:

Hei TPU, ar merge pentru club, o pereche de pantaloni scurti negrii cu talie inalta, niste ciorapi negrii deasupra genunchiului, un tricou alb mai largut cu un umar gol si niste botine cu toc si o curea subtire in mijloc? sau par prea vulgara? voi v-ati imbraca asa in club?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mie imi place,dar sfatul meu ti-e inutil,pentru ca nu stiu ce se poarta in cluburile din tara.
Pot sa-ti spun,insa, ca daca vii intr-un club din Grecia imbracata asa, rupi gura targului!happy

| Komododragosh a răspuns:

M-a imbraca cat mai lejer daca eram in locul tau draguto, mergi acolo sa si dansezi si probabil sa si gasesti un baiat dragut, nu? Nu te scarpina prea tare la cap gandindu-te ce merge cel mai bine, poarta cu ce anume te simti tu mai comoda si lejera, uita-te in oglinda dupa ce termini si daca ti se pare ca arati bine, atuncea du-te in club si distractie placuta.

| Elena1234456 a răspuns:

Am mai vazut fete imbracate in genul asta, eu zi ca merge.

| harciog a răspuns:

Slip si patratele pe abdomen. Daca nu le ai le desenezi da-le naibii.

| oaneoane a răspuns:

Eu zic ca niste bikini si un sutien ajunge.cred ca merge si fara sutien, nici vb sa fi vulgara

| BastardOfBodom a răspuns:

Heii,eu sunt rocker deci nu m-as imbraca asa. dar cred ca e ok sa mergi asa in club, simte-te bine si fii tu insuti, hainele nu conteaza atat de multwinking

| geogianageo a răspuns:

Eu mas imbraca asa:mi-as pune o pereche de pantaloni scurti mulati cu talie joasa, un tricou mulat, pantofi cu toc dupa care urmeaza accesoriile si machiajul.