| patry01 a întrebat:

Hei TPU, as avea nevoie de un sfat. Imi place de un baiat, care este foarte cunoscut in scoala, este de acceasi varsta cu mine si vorbim destul de des. Faza e ca nu stiu daca si el ma place si daca m-ar placea care ar fi semnele? Multi prieteni mi-au spus sa fac eu primul pas adica sa ma duc la el si sa ii spun, dar mi-e frica pentru ca dupa aia sa nu fiu aratata cu degetul prin scoala. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Aici este problema. Unii baieti chiar adora si chiar asteapta ca fetele sa faca primul pas, altii insa vor sa arate cat sunt ei de barbati si vor sa o faca ei, insa nici ei nu stiu cum sa o faca. Continuati sa vorbiti, nu te grabi in a-i spune, poti sa te inseli. Cel putin asa am patit-o si eu odata, si de fapt nu avea nicio "bucurie" la mine, si nu cred ca vrei sa fii dezamagita. Invata sa petreci timp mai mult cu el, sa te dai pe langa el, sa faceti mai multe activitati impreuna, pur si simplu incearca sa ii devii cea mai buna prietena. Stii cum se zice: dintr-o prietenie se ajunge usor la o dragoste.
Deci, sa sintetizez totul, nu te duce sa ii spui, si nu folosi nicio alta cale momentan din a-i arata cat de mult il placi, ci incearca sa ii intri pe sub piele.
Sfat: nu deveni prea sufocanta!

4 răspunsuri:
| RobiiRobi a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut, incearca sa ii faci o faza dragut, cum mi-a facut mie o fata de la mine din liceu.
Du-te la el, si intreaba-l daca nu are un minut pe voda/Orange/cosmote(pe ce retea esti tu), el fiind un baiat dragut, iti da, iti scrii numarul, te apelezi de pe telefonul lui pe telefonul tau, dupa care spune-i mersii, te sun eu, si da-i un pupic scurt pe obraz.
Pe mine momentul asta a fost asa de wow, adica dragut, si intreaba-l ce face intr-o anumita zi/ora, spune-i ca mergi pe undeva(centru, etc) si intreaba-l daca nu vrea sa vina cu tine. :*
Mie asa mi-a facut o fata, si de o saptamana sunt cu ea impreuna, ne intelegem super ok!

| neutrino a răspuns:

Ai dreptate in ceea ce priveste aratatul cu degetul, motiv pentru care, si nu numai, tu trebuie sa stii sa te faci vazuta si placuta, si sa astepti ca baiatul sa-si manifeste interesul pentru tine.

| Danysan a răspuns:

Vb cu el nu e gresit sa ai spui ceea ce simti.

Răspuns utilizator avertizat