Indiferent de sfaturile noastre tu tot ce-ti dicteaza inima vei face!
Il iubesti, dar el a dovedit a fi un badaran.sincer sunt de parere cu prietenele tale, te-a lasat pentru alta asta inseamna ca nu te iubea suficient si ca a gasit pe cineva mai bun.de ce acum vrea sa se intoarca? raspunsul il stie doar el!
Poti incerca prin ai da o sansa, dar nu te impinge, fi retrasa si lasa-l sa-ti arate ca ii pare rau si ca lupta pentru un viitor impreuna.
Nu-ti face multe sperante, e cam nestatornic si poate vei avea din nou de suferit!
O seara buna iti doresc!
Ai putea sa-i mai acorzi o sansa, daca zici ca partea sexuala iese din discutie
Il iubesti zici? Stii macar ce-i iubirea? Si chiar il iubesti, incat daca te lasa pentru una, tocmai cu 2 zile inainte de ziua ta de nastere (ce cretin, l-as bate rau), si dupa ce sta putin cu ea, sa se intoarca la tine si sa-l primesti?
Ai privit imaginea de ansamblu? Tie iti place ce se-ntampla si ce a facut?
Parerea mea e ca nu conteaza ce zic eu sau altii, ca cica tu "il iubesti".
Tot ce zic e ca NU te merita.
Cateodata inima zice ceva iar mintea altceva acum eu nu pot sa-ti zic decat sa-ti asculri inima daca tu crezi ce el merita o a doua sansa...acorda-io daca crezi ca se va intoarce la ecea fata iar spune-i ca ai trecut peste si cand te mai intalnesti cu el zambeste ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, chiar daca inima ta plange dupa el sau ma poti sa-l incerci sa-i spui ca te-ai combinat cu altcineva sa vezi cum reactioneaza acum tu deci te pup si sper sa se rezolve.
Fa ce crezi tu mai bine, dar sunt de parere ca ar trebui sa ii ai dai o sansa
Totusi dupa ce a plecat de langa tine si-a dat seama ca ii lipseste ceva scump si pana la urma nu a mai rezistat si te-a vrut inapoi.Da! iti pot zice si eu ca nu merita pentru ca a plecat si te-a lasat, dar numai asa si-a dat seama cat valorezi tu pentru el, daca il iubesti pentru asta l-ai putea ierta.Dar cum crezi tu!
Aaa atunci e altceva.Atunci nu mai merita, incearca sa il uiti pentru ca daca accepti s-ar putea sa te raneasca din nou! Sau sa lupte ca sa iti recastige increderea si sa nu te mai lase pentru alta! desi nu stiu daca o sa reuseasca.Gandeste-te bine la consecinte, nu l-a ce a trecut! Si ai grija de tine!
Sincer,daca te.a lasat chiar cu 2 zile inainte de ziua ta eu zic ca nu merita nici o sansa, te-a avut si nu l-a interesat ce simteai pentru el cand te-a lasat. P.S: de unde sti ca dupa ce va impacati se gandeste ca vrea sa revina la tipa dinainte?
scarking12 întreabă: