| stylemakeup a întrebat:

Hei, TPU! As vrea sa-i spun unui baiat ce simt pentru el. Nu stiu daca el ma place, si m-am saturat sa astept sa faca el primul pas. Nu stiu cum sa-i zic asta. Nu stiu, simt cum sunt in al 9-lea cer cand il vad. As vrea sa ne tinem de mana, sa ne imbratisam, etc... Doar ca pana la asta mai e ceva timp... Deci cum pot s-o fac?

Răspuns Câştigător
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Pai, incearca-te si baga-te in vorba cu el, glumeste cu el, apropiati-va, si dupa un timp spune-i ce simti. Ai toate sansele ca si el sa simta la fel!
Nu te pripi. Mai intai ia-te in vorba cu el de cateva ori, glumiti, fa-l sa vada. Poate isi da seama singur. Daca nu, ii spui tu. :* Bafta, stiu ca e greu, dar poti invinge emotiile!

6 răspunsuri:
| varcolaccc a răspuns:

Trebuie sa te duci la el si sa ii spui ce simți. Asa intr-un fel iti vei lua o piatra de pe suflet. Frumoase cuvinte ai spus happy... Revenind asa afli daca te place si el sti cum se zice. Nu risti nu castigi. Succes.

| neutrino a răspuns:

Daca el stie de existenta ta dar nu te-a bagat in seama pana acum, atunci sigur te place, dar nu stie. Mergi tu la el si spune-i!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Fă totul pas cu pas. Maîntâi încearcă să vă cunoaşte-ți mai bine. Invită-l la o pizza/plimbare.
Incearcă să-i câştigi încrederea, iar dacă va fi cazul unei relații îți vei da seama la momentul potrivit.
O zi bună!

| sayWhaaat a răspuns:

Pai ii poti spune pur si simplu ca il placi sau scoate-l la un suc, sau film.

| Andraaaaa2000 a răspuns:

Uite..citeste asta, poate te ajuta.:>]
http://freebonnes.wordpress.com/......i-un-baiat

| Jojiza a răspuns:

Deci intai si intai trebuie sa vorbesti cu el, sa iesiti, sa il faci sa-si dea seama ca il placi fara sa ii spui, daca nu merge cu variante indirecte treci si spune-i ce simti. Dar intai de asta sa existe o oarecare legatura intre voi. Baftaa