anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ii intreb pe baieti in special,dar mai intai sa va povestesc ce mi s-a intamplat astazi :
Am mers in parc ca de obicei si acolo am vazut un baiat de care a inceput sa-mi placa,ma rog,si "prietenele" mele au inceput sa spuna cu voce tare ca il plac,si si-a dat seama,dar lui ii place de alta fata si as vrea sa stiu ce pot face ca sa il "atrag",nu intelegi gresit,as vrea sa se uite macar oleaca la mine. Ce as putea sa fac,baieti,pe voi ce v-ar atrage?
P.s :Nu ma compar deloc cu ea,ea e mai 'formata' si are si mai mult tupeu,si se imbraca si mai provocator, eu sunt si mai 'pufoasa' deci nu imi permit asa de multe
Facebook-ul meu : https://www.facebook.com/marcela.mita
Astept pareri, ce ar trebui sa fac sau ce schimbari de look pot adopta. Funda

Răspuns Câştigător
| Rahelaela a răspuns:

Hei.pe unii baieti ii atrag formele fetelor..sti bine la ce ma refer.uite.si eu plac un baiat de 2 ani si inca nu am sanse la el.pot sa spun ca am forme.dar uite am invatat sa nu astept dupa un baiat atata timp si sa il las.ca poate o sa ajunga si radu meu sa ma aflu in inima lui.deci nu te stresa cu el.cauta altu.asa am facut si eu.si am gasit unul dragu:*

6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Unor baieti le place somon-ul fumee, altora slanina cu ceapa. Gusturile nu se discuta.
Ori bagi sala grupa mare 2 ani de zile ori ii dai slanina gratis!

Bafta!

| Cristiann25 a răspuns:

"eu sunt mai pufoasa" tu te-ai uitat in oglinda? Esti un COPIL! Lasa aiurelile astea si pune mana pe carte ca nu-ti trebuie iubit.

| Actaar a răspuns:

Nu arati de parca ai avea mai mult de 12 ani.
Nu-ti bate capul cu astea acum...

| Andrey_Andii_1995 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa il atragi cu trupul, incearca sa ii fi alaturi cand se simte singur, scrie-i cate un sms de noapte buna, etc

| Olleg a răspuns:

big grinbig grin esti o copila, daca nu se intilneste cu fata aia cere ii place ai sanse.
1.Aspectul - trebuie sa te inbraci cu stil, sportiv, clasic ...cu gust sa fie...
2.Te apropii de el incepi o discutie.
Nu stiu el ciiti ani are?

| AmUnMatzoiNPantaloni a răspuns:

Draga Marcela Mita, pe noi baietii ne pasioneaza numele fetei, incearca cat de curand posibil sa iti schimbi numele din Marcela in Maricica si din Mita in Piscina.