Ar trebui sa fi sincera cu ea.Depinde de cat de mult il iubesti tu, si de cat de mult il iubeste ea...Pt. ca s.ar putea sa fie doar o fantezie. - Ce e fantezia?! = o iluzie, ai senzatia ca iubesti! Si.inca o intrebare : De unde stii ca baiatul te place? [contacteaza te rog crys.lady si vb acolo. ]
Vorbeste cu ea si spune-i ca si tie iti place. Apoi...ori poate sa te inteleaga...si sa fi cu el.Ori va puneti de acord si il lasati aman2.Prietenia e mult mai importanta.
Ar trebui sa ii spui ca iti place de el si ca lui ii place de tine... pana la urma sunteti prietene si sinceritatea conteaza. Un baiat n-ar trebui sa va strice prietenia, vorbiti deschis, nu cred ca se supara... Sper s iasa bine
Ar trebui sa discutati, sa nu lasati sa se termine prietenia voastra pentru un baiat.
Eu i-as spune adevararul...cred ca se va supara pe moment dar dandu-si seama ca va iubiti i va trece
Daca prietena ta il vrea numai pentru ea,inseamna ca nu e prietena ta.
fi sincera cu ea,si intreaba-l pe baiat de cine ii place mai mult. daca prietena ta nu o sa mai vorbeasca cu tine, inseamna ca, chiar nu e prietena ta.
Bananacantareata87 întreabă: