| OannaAnna a întrebat:

As vrea sa o ajut pe cea mai buna prietena a mea, dar nu stiu cum thinking Totul a inceput asa : ea ( Monica ) a fost cu un baiat si cred ca de vreo 4 ori s`au impacat si despartit din vara anului 2012. Faza e ca Monica il iubeste mult dar el a dat dovada de imaturitate oh go on. Si acu` 3 saptamani o vorbit cu el prin mesaje si baiatul i`o spus ca s`o schimbat si ca o fost prost inainte dar s`o maturizat si vrea sa fie cu ea. Iar Monica ( fraiera rolling eyes ) o acceptat.Dar dupa 2 sapatami s`o despartit de ea pe mess ca cica o gasit pe alta mai buna etc...chatterbox. Si de atunci tot o plans si nu mai iesea din casa, nu mai vorbea cu nimeni in afara de mine.straight face Si ieri o sunat baiatu...I`am raspuns eu si i-am zis ca ii un prost tampit bou etc. si el o zis ca nu el s`o despartit de ea ci unu care ii stie parolachatterbox.I`am spus Monicai si nu mai stie ce sa faca.:sa-l ierte sau sa nu se impace cu el? PS. Baiatu` o zis ca, dupa parerea lui, ei inca mai au o sansa. Cine da un raspuns cat mai logic pentru situatia asta o sa primeasca funda+vot :*. Multumesc anticipatbatting eyelashes

6 răspunsuri:
| BrokenArrow a răspuns:

Băiatul a găsit una mai bună. S-a despărţit de prietena ta pe mess. După 2 săptămâni incearcă să intre in contact cu ea. El in alea două săptămâni a fost cu "aia mai bună". S-a intâmplat ceva şi s-au despărţit. Ca să nu rămână singur ca un bou, şi-a incercat ( din nou) norocul cu ea.
Dacă s-a intâmplat o dată, de două ori... de 4 ori (!) fi sigură că dacă continuă să fie impreună o să se intâmple şi a 8-a oară. oh go on
Spune-i asta şi incearcă să fii acolo pentru ea. Arată-i că eşti dispusă să o ajuţi. thinking

| WildDream a răspuns:

E un nesimtit ordinar! Nu a mers combinatia cu aia "mai buna" pe care a gasit-o si se intoarce la bleaga care l-a mai iertat de n+1 ori si cu o scuza penibila de tot... Oricum ce o face sa creada ca daca nu a mers de atatea ori o sa mearga acum? Si pentru cat timp o sa stea cu ea, pana gaseste iar alta "mai buna"...

| kx123 a răspuns:

Eu zic sa nu se mai impace cu el, deoarece el deja profita de bunatatea ei si se desparte de ea cand are chef. Spune-i sa isi gaseasca pe altcineva, baieti sunt destui :*.

| danielcoman32 a răspuns:

Figura cu parola e o minciuna,daca e cineva aici, care poate sparge parole, precis va lucra la NSA, sau FBI, cu salar de multe zerouri.sa ii dea pace, ca minte.

| 1919JustUs a răspuns:

Din momentul in care "i-a fost sparta parola" el nu i-a mai scris fetei pe mess? Este clar ca nu i-a fost sparta nicio parola. Tinand cont ca s-au despartit de 4 ori tu crezi ca o sa le mearga bine a 5-a oara? Iti spun eu ca NU.

| OannaAnna explică (pentru 1919JustUs):

I`am spus de faza cu parol da parca`i tampita ca tot zice : " De data asta cred ca zice adevarul ".rolling eyes... Imi trebuie niste argumente mai seriose thinking care sa o faca sa vada unde se baga... mersi de raspuns oricum big grin