Băiatul a găsit una mai bună. S-a despărţit de prietena ta pe mess. După 2 săptămâni incearcă să intre in contact cu ea. El in alea două săptămâni a fost cu "aia mai bună". S-a intâmplat ceva şi s-au despărţit. Ca să nu rămână singur ca un bou, şi-a incercat ( din nou) norocul cu ea.
Dacă s-a intâmplat o dată, de două ori... de 4 ori (!) fi sigură că dacă continuă să fie impreună o să se intâmple şi a 8-a oară.
Spune-i asta şi incearcă să fii acolo pentru ea. Arată-i că eşti dispusă să o ajuţi.
E un nesimtit ordinar! Nu a mers combinatia cu aia "mai buna" pe care a gasit-o si se intoarce la bleaga care l-a mai iertat de n+1 ori si cu o scuza penibila de tot... Oricum ce o face sa creada ca daca nu a mers de atatea ori o sa mearga acum? Si pentru cat timp o sa stea cu ea, pana gaseste iar alta "mai buna"...
Eu zic sa nu se mai impace cu el, deoarece el deja profita de bunatatea ei si se desparte de ea cand are chef. Spune-i sa isi gaseasca pe altcineva, baieti sunt destui :*.
Figura cu parola e o minciuna,daca e cineva aici, care poate sparge parole, precis va lucra la NSA, sau FBI, cu salar de multe zerouri.sa ii dea pace, ca minte.
Din momentul in care "i-a fost sparta parola" el nu i-a mai scris fetei pe mess? Este clar ca nu i-a fost sparta nicio parola. Tinand cont ca s-au despartit de 4 ori tu crezi ca o sa le mearga bine a 5-a oara? Iti spun eu ca NU.
I`am spus de faza cu parol da parca`i tampita ca tot zice : " De data asta cred ca zice adevarul ".... Imi trebuie niste argumente mai seriose care sa o faca sa vada unde se baga... mersi de raspuns oricum