| Stephh a întrebat:

sad.Aş vrea să vă întreb ceva.Să încep!
Este la şcoală un băiat care-mi place şi el mă plăcea,dar acum nu mă mai place.S-a schimbat brusc! Joi mă plăcea, iar ieri nu!waiting.Cred că ştiu care e şi cauza.Este o fată, noi ieri am avut o petrecere de absolvire.iar fata aceea nu are nimic special faţă de ce am eu.Din contră.Mă rog NU asta contează! Faza este că mă face "geloasă" să zic aşa.Adică fata aia ieri a dansat cu mai multi de 20 de băieţi, iar 15 dintre ei o plac,printre care şi el. Încă o prietenă îl place,ca şi mine,dar la ea e diferit! Nu ascunde asta, chiar dacă acest băiat a aflat că îl place prin sora lui..Eu să zic aşa "îmi ascund sentimentele".Mie frică,chiar dacă ştiu că nu e nimic, iar dacă mă duc lângă el nici în seamă nu mă bagă. Când vine fata aceea parcă nimeni nu mai existawaiting..Acum întrebarea mea este:Ce să fac? Dacă-i spun că îl plac,îmi e frică de reacţia lui,dacă îi spune altcineva, la fel.De obicei,la noi,dacă se"înfiinţează" un cuplu,toţi încep să râdă, iar el e mai glumeţ de felwaiting.Nu ştiu cum să-i zic, sau ce să fac.Vă rog ajutaţi-mă!puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Nosferatus a răspuns:

Pei...ce sa zicem
cind iese de la scoala vorbeste cu el
alta sansa nu ai
daca esti geloasa nu rezolvi nimica
nu ai ce face
dar sfatul meu asta este
vorbeste cu el intre patru ochi ( funda )

| FanDrG a răspuns:

Totul e sa-ti incerci norocul, il iei odata in particular si ii spui ce ai pe suflet, curaj sa ai. Pana la urma urmei incercarea moarte n-are. Ce pierzi?

| pisicel12 a răspuns:

Poti sa ii spui sincer ca iti place de el dar cand sunteti voi2 asta ar fi cel mai bine si cum ai zis si tu esti mult mai speciala decat celalate asa ca daca ii spui adevarul ca iti place de el sigur o sa se intample ceva happy dar in bine :*