Spun ca nu-i normal sa vezi probleme si sa le inventezi, inainte sa se fii intamplat.
Incearca sa fii pozitiva, sa-ti urmezi inima si sentimentele, sa te abtii sa mai gandesti negativ si sa inventezi scenarii urate, care iti pot distruge o relatie frumoasa.
Cine stie, poate vei pleca cu el in strainatate, sau poate te va cere de nevasta... de ce sa te gandesti numai la chestii rele?
Salut Deea,
Depinde de tine daca ti-l doresti ca si iubit sau doar a aprins vechi sentimente nerezolvate. Posibil sa tina la tine dar la distanta nu o arata.
Eu zic sa iei lucrurile cum vin dar daca nu esti sigura ca e al tau plus e plecat mult timp fara nici sa-l vezi, cauta pe cineva care e langa tine.
Riscul e mare.
Daca o sa fie cu distanta tot ca inainte adica sa nu va vedeti nu stiu cat si pe o perioada nelimitata (adica sa nu se mute prea curand unde esti tu sau tu unde e el ) eu zic ca n-are rost, numa va pierdeti timpul.
Cred că va pierdeți timpul, a-ți mai încercat o dată și nu a mers.
Ar trebui să te gândești bine ce vei face.
Depinde ce vrei cu adevarat.
Daca este plecat asta nu inseamna ca o sa insele. Dar ai nevoie de rabdare si daca totul merge bine in timp te muti cu el.
Zic treaba asta ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare dar asta nu inseamna ca o sa raman singur toata viata.
El se spune? Veti continua la distanta? Ati mai facut asta o data si ai vazut ce a iesit. Ma tem ca istoria se va repeta
Dacă îl iubești pleci și la capătul lumii cu el dacă nu renunță spune-i in fața de la început și lasă-l să-și facă viața