Prima data poti vb cu prietena ta sa vezi ce-i place asa de mult ei la tipul asta. Nu o da pe mama ei de gol, pentru ca te vei pune intr-o postura proasta cu ea si nu e bine. Ea a avut incredere in tine si nu ar trebui s-o superi. Dar, daca nu vrei s-o tradezi pe prietena ta explica-i mamei ele sa stea de vorba amandoua, pentru ca iti este prietena, dar nici pe ea nu vrei s-o superi. Sigur va intelege situatia si puteti sa stabiliti amandoua ce este de facut pentru ca prietenei tale sa-i fie bine. Nu ezita sa vb cu prietena ta, explicandu-i ca prietenul ei poate s-o tradeze sau sa-si bata joc de ea. Sigur, prietena ta o sa-ti spuna probabil ca esti geloasa p ea, dar asta nu trebuie sa te supere, ci din contra trebuie sa incerci s-o convingi ca tipul nu e d nasul ei, mai ales daca mama ei nu este de acord cu relatia celor doi. Fi atenta! Nu trebuie sa incepi sa-ti parasti prietena in orice miscare, pentru ca asa poti sa pierzi o frumoasa prietenie. Multa bafta!
Pai ce zici uh trebuie poveste lunga.sh mare. daca vr multe sfaturi da add la mess sebirester :-s sh o sa te ajut cu ce sfat vr
Fa-i avansuri aluia, o sa cedeze, si astfel o sa ii demonstrezi ei ca tipul ala e de fapt un adevarat pistol cu apa
Doamne scapa lumea de prostie, ce ciuda sau ce ca ea are prieten las-o sa ii dea limbii lui ala "17 ani deoarece se duce scoala de rapa" am trait sa o aud si pe asta.
Ce viata complicata ai tu la 11 ani.eu la varsta ta ma jukm cu papusile.incearca sa discuti cu ea.nu e bine ce face
Nu fa asta,prietenia este mai presus decat toate,si incearca sa ii zici si ei ca prietenia este mai presus decat dragostea,ea isi va gasi alt baiata dar o alta prietena nu cred! Incearca sa vrobesti cu ea sincer! Chiar te rog,am fost in asa o sitatzie si stiu cum e, dar totul va fi bine, va reveni totul la normal!
Ce s-a schimbat lumea! Vai vai
Eu la 11 ani nici nu stiam sa ma pup.Nu mai vb de sarut
Imi statea gandu la papusi si joaca.Era ALTFEL!
Mutubal întreabă: