| Didyshor29 a întrebat:

Astazi am facut dragoste cu prietenul meu. Ulterior, cand el a terminat afara. am observat ca prezervativul avea o mica intepatura pe lateral. Nu stiu daca a ejaculat si in mine, ce.i drept cand ne am uitat era sperma in prezervativ dar si pe el. Nu pot lua Escapelle sau alta metoda de contraceptie de urgenta deoarece acum 2 saptamani s a intamplat ceva similar si am luat Escapelle. Care sunt sansele ca sperama sa fii ajuns si in interiorul vaginului? Stiu ca atunci cand ejaculeaza in vagin se poate observa sperma, nu s a vazut nimic.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care ai folosit pastila contraceptiva in urma cu 2 saptamani in mod normal in acest moment ar trebui sa fii in preajma zilelor de menstruatie, deoarece in urma cu 2 saptamani pastila trebuia folosita DOAR in cazul in care in acel moment ai fost in perioada fertila. Orice sex intretinut cu 8-9 zile inainte de data de incepere a menstruatiei se poate finaliza cu ejaculare in vagin, deoarece in aceasta perioada a ciclului menstrual este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina. In concluzie, chiar daca ajunge sperma in vaginul tau cu 8-9 zile inainte de menstruatie nu sepoate forma o sarcina. Multa sanatate.

| Didyshor29 explică:

Menstruatia a inceput saptamana trecuta si s-a terminat joi. Incidentul a avut loc vineri.