Intreaba-l dc are parerea aceea... spune-i ca o cunosti si ca tu crezi ca se potriveste cel mai bine cu ea... spune-i lucruri frumoase despre tine.
LOL, nu te place, ce tragedie. Ce vrei sa ii faci? sa il bati cu forta pana iti zice ca te iubeste? Poate nu esti genul lui, prefera altfel de fete. Trebuie sa suferi pentru cineva care nu te place? Nu prea cred... vorba aia "are balta peste", cauta si tu pe cineva care nu judeca numai dupa aparente ci si dupa felul de a fi al unei fete
E un gest foarte imatur din partea ta. Probabil el stie deja ca tu esti de aceea a zis asta sa se asigure, so gandi ca o sa reactionezi intr-un fel. Ramai pe pozitie, indiferenta, cauta altu.
Ce sa-i mai spui? Ti-a zis clar ca nu te place.Nu o mai lungi ca dai in penibil!
Uita-te in jurul tau si cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti!
De ce trebuie sa faci id-uri false ca sa vorbesti cu baietii?
Nu crezi ca mai inteligent ar fi fost sa il intrebi personal ce crede despre tine?
Oricum. daca tot vede ca insisti pe tema ca aia[tu] este frumoasa, draguta, de treaba.etc. isi va da seama ca esti tu si se va supara.
Eu zic sa il intrebi de pe id ala fals ce nu-i place in legatura cu fata aia[tu] si atunci iti vei da seama.dar sa nu insisti foarte mult. Bafta!
Daca el nu te place, degeaba incerci sa'l faci sa te placa. Viata merge mai departe. (parerea mea)
Nu cred. Dar nu iti pierde increderea in tine, nu e singurul baiat dragut. Incearca sa-l cuceresti cu naturaletea ta, nu te da drept altcineva, pentru ca va afla intr-o zi in nu te va ajuta
Anonima17191 întreabă: