Si tot cu el esti roscato?
De ce, ray? ai intentii?
Da,din moment ce esti iubita mea si am avut placerea sa te vad, sunt curios ai iubit in real life?
Acum vreo 3-4 ani m-am imprietenit pe Facebook cu o tipa care statea in Italia, ea fiind romanca.Am vorbit destul de mult cu ea, si am cam schimbat povesti de viata.Si am ajuns la relatia pe care o avea cu iubitul ei care statea in Romania si cu care era impreuna de doi ani, ea fiind deja in Italia cand s-au cunoscut (ha, credeati ca zic experienta proprie? Nope).Ei nu se vazusera niciodata fata in fata la momentul ala (din cate stiam eu) insa fusesera doi ani de zile impreuna, si s-au cunoscut tot asa pe un grup de facebook.In ziua de azi inca ii mai am la prieteni pe amandoi si s-au mutat impreuna in Italia si cred ca deja au 5-6 ani de relatie.
Depinde mult si de oameni.De asemenea am avut un prieten care isi facea cate o "iubita" virtuala o data la 2-3 saptamani. Termina cu una incepea cu alta.Eu cred in relatiile de genul dar conteaza mult mult mult ce fel de oameni sunt.
Da,la inceput a fost bine, in primele saptamanii 3, 4 apoi au intervenit certuri, suferinta,vise,speranta,iluzi,amagiri,dezamagiri, nu toate vin o data si pe rand, personal consider ca e pierdere de timp asa ceva, nu poti sa isi dovedesti tie nimic, increderea e baza pai intr o relatie virtuala ce incredere sa ai, in ziua de azi nici real nu ai in cine da la distana sa fim realisti, o povestea ma uimit au vorbit 2 ani zilnic cand l-a vazut real a degustat o fizic, 2 ani a pierdut acel baiat cu aia si nimic, un e real alta e virtual, atractia fizica exista doar real,virtual e doar ceva platonoic gen te vad ca pe un frate,noi corelam inteligenta, personalitatea cu un fizic placut, iar de poze ce sa spun pot fi editate cum vrei tu, deci e pierdere de timp si multa suferinta, mai bine singur decat
intr o relatie imaginara cu cineva care nu il cunosti, in ziua de azi in cine poti avea incredere? zi-mi tu mie o singura persoana? nici iisus nu a putut avea incredere in cineva nici buddha, toti filozofi au spus ca omul e un ipocrit si atat
E adevarat ca nu prea poti avea incredere in nimeni, fie te tradeaza stau cu tine doar din interes, rar gasesti persoane de incredere.Eram curioasa cum ar fi o asa relatie, virtuala, dar pare imposibila...
Pai cum sa fie mesaje,poze, Facebook si multe telefoane, uni fac si sex prin telefon =copii virtuali, in general unele persoane care nu prezinta gene bune intra in astfel de combinati, ca o persoana frumoasa, populara nu o sa aiba de ce sa vrea asa ceva si persoanele care apeleaza la site urii de dating sunt indivizi multi cu gene slabe
Am zis eu cumva ca vreau sa fac sex virtual? Am intrebat daca ai avut o relatie virtuala.Crede-ma,ma duce si pe mine capul sa gasesc un astfel de site.
Da' am zis eu că trebuie să faci TU sex virtual? am spus doar locul unde îmi fac EU de cap. Și e foarte amuzant, am avut câteva „aventuri" foarte fierbinți pe acolo.
Bravo tie
Citeste in dictionar ce inseamna "relatie" si defineste la ce tip de relatie te referi
Tu la ce tip de relatie crezi ca ma refer? Toata lumea a inteles, mai putin tu.Promit ca de acum am sa fac note de subsol speciale pentru tine.
Chiar a inteles toata lumea? Pentru ca te plangeai ca nu te refereai la sex virtual
Fie.Tu si el n-ati inteles.E vina mea. Fericit?
Eu ma refeream la o relatie normala, gen cunosti pe cineva in mediul online, vorbesti si ajungi sa-l placi.
Pai vezi : pentru asta a amintit cineva D.EX. ul!
Stiu))n-am formulat bine intrebarea
Stiu ei, utilizatorii TPU, pentru ce te iubesc.
Da,toti ma iubesc
Nu exista relatii virtuale, ca vorbesti cu cineva pe net si la un moment dat te hotarasti sa fii cu acel cineva nu inseamna ca ai o relatie. Eu am cunoscut pe cineva de pe net dar pana nu ne-am intalnit de cateva ori nu ne-am considerat intr-o relatie.
cristynaGoldenRose întreabă:
anonim_4396 întreabă: