anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei tpu.Ati avut relatii virtuale? Daca da, cum a fost?

27 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Da, dar s-au transformat in reale, altfel nu mergea

| RAY a răspuns (pentru whatevernvm):

Si tot cu el esti roscato?

| whatevernvm a răspuns (pentru RAY):

De ce, ray? ai intentii?

| RAY a răspuns (pentru whatevernvm):

Da,din moment ce esti iubita mea si am avut placerea sa te vad, sunt curios ai iubit in real life?

| MCRgurl a răspuns:

Acum vreo 3-4 ani m-am imprietenit pe Facebook cu o tipa care statea in Italia, ea fiind romanca.Am vorbit destul de mult cu ea, si am cam schimbat povesti de viata.Si am ajuns la relatia pe care o avea cu iubitul ei care statea in Romania si cu care era impreuna de doi ani, ea fiind deja in Italia cand s-au cunoscut (ha, credeati ca zic experienta proprie? Nope).Ei nu se vazusera niciodata fata in fata la momentul ala (din cate stiam eu) insa fusesera doi ani de zile impreuna, si s-au cunoscut tot asa pe un grup de facebook.In ziua de azi inca ii mai am la prieteni pe amandoi si s-au mutat impreuna in Italia si cred ca deja au 5-6 ani de relatie.

Depinde mult si de oameni.De asemenea am avut un prieten care isi facea cate o "iubita" virtuala o data la 2-3 saptamani. Termina cu una incepea cu alta.Eu cred in relatiile de genul dar conteaza mult mult mult ce fel de oameni sunt.

| RAY a răspuns:

Da,la inceput a fost bine, in primele saptamanii 3, 4 apoi au intervenit certuri, suferinta,vise,speranta,iluzi,amagiri,dezamagiri, nu toate vin o data si pe rand, personal consider ca e pierdere de timp asa ceva, nu poti sa isi dovedesti tie nimic, increderea e baza pai intr o relatie virtuala ce incredere sa ai, in ziua de azi nici real nu ai in cine da la distana sa fim realisti, o povestea ma uimit au vorbit 2 ani zilnic cand l-a vazut real a degustat o fizic, 2 ani a pierdut acel baiat cu aia si nimic, un e real alta e virtual, atractia fizica exista doar real,virtual e doar ceva platonoic gen te vad ca pe un frate,noi corelam inteligenta, personalitatea cu un fizic placut, iar de poze ce sa spun pot fi editate cum vrei tu, deci e pierdere de timp si multa suferinta, mai bine singur decat
intr o relatie imaginara cu cineva care nu il cunosti, in ziua de azi in cine poti avea incredere? zi-mi tu mie o singura persoana? nici iisus nu a putut avea incredere in cineva nici buddha, toti filozofi au spus ca omul e un ipocrit si atat

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

E adevarat ca nu prea poti avea incredere in nimeni, fie te tradeaza stau cu tine doar din interes, rar gasesti persoane de incredere.Eram curioasa cum ar fi o asa relatie, virtuala, dar pare imposibila...

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cum sa fie mesaje,poze, Facebook si multe telefoane, uni fac si sex prin telefon =copii virtuali, in general unele persoane care nu prezinta gene bune intra in astfel de combinati, ca o persoana frumoasa, populara nu o sa aiba de ce sa vrea asa ceva si persoanele care apeleaza la site urii de dating sunt indivizi multi cu gene slabe

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Am zis eu cumva ca vreau sa fac sex virtual? Am intrebat daca ai avut o relatie virtuala.Crede-ma,ma duce si pe mine capul sa gasesc un astfel de site.

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da' am zis eu că trebuie să faci TU sex virtual? am spus doar locul unde îmi fac EU de cap. Și e foarte amuzant, am avut câteva „aventuri" foarte fierbinți pe acolo.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Bravo tie

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Serios?

| mihai69 a răspuns (pentru RAY):

Serios ce anume? Că mă distrez acolo? Ei bine, da!

Am intrat, m-am inregistrat dar nu primesc ema il de confirmare, ce sa fac?

Ce joculet e ala, acum am intrat

| Goete a răspuns (pentru anonim_4396):

Citeste in dictionar ce inseamna "relatie" si defineste la ce tip de relatie te referi

| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Tu la ce tip de relatie crezi ca ma refer? Toata lumea a inteles, mai putin tu.Promit ca de acum am sa fac note de subsol speciale pentru tine.

| Goete a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar a inteles toata lumea? Pentru ca te plangeai ca nu te refereai la sex virtual

| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Fie.Tu si el n-ati inteles.E vina mea. Fericit?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Si tu te satisfaci pe redtube?winking laughing

| anonim_4396 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Eu ma refeream la o relatie normala, gen cunosti pe cineva in mediul online, vorbesti si ajungi sa-l placi.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai vezi : pentru asta a amintit cineva D.EX. ul! tongue laughing laughing laughing

Stiu))n-am formulat bine intrebarea

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ei, utilizatorii TPU, pentru ce te iubesc.

Da,toti ma iubesclaughing

| Kiwibibilă a răspuns:

Nu exista relatii virtuale, ca vorbesti cu cineva pe net si la un moment dat te hotarasti sa fii cu acel cineva nu inseamna ca ai o relatie. Eu am cunoscut pe cineva de pe net dar pana nu ne-am intalnit de cateva ori nu ne-am considerat intr-o relatie.