| chocco1995 a întrebat:

azi m-am despartit de prietenul meu, dupa o relatie de 3 ani,din cauza ca azi am vb cu un coleg de clasa mai mult la scoala,iar el s-a suparat! a plecat doua ore si nici nu m-a sunat, iar cand s-a intors la scoala nici nu a vorbit cu mine, nu era suparat eu ca ne.am despariti, radea cu toti colegii, ba mai mult filtra cu 2 fete,el spune ca este definitiv, eu credeam ca ma iubeste cu adevarat, dar acum nu stiu ce sa fac......eu7 sufar mult de tot, si nu stiu cum sa fac sa rezist pierderii... dati-mi sfaturi va rog!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cred ca vrea sa scapa de tine, sau ignora iubirea fata de tine

| Anonima264 a răspuns:

Pai depinde...
Unii baieti fac asta doar ca sa arate ca nu mai sunt interesati de fosta iubita, dar de fapt mai tin la ea dar nu vor sa arate asta!
Sau probabil ca el chiar vrea sa te faca sa suferi!
Mai intreaba-l o data, iar daca spune ca nu, ignora-l! Nu merita sa suferi din cauza uni tip de genul asta!

| NotToday a răspuns:

Discuta cu el... Spune-i ca il iubesti, ca esti dispusa sa renunti la convorbirile cu acel coleg, daca asta il linisteste. Daca nici dupa aia nu e de acord sa va impacati, inseamna ca nu te mai doreste...

| InesIlinca90 a răspuns:

La fel am patit si eu si iti zic doar atat :intreaba-l o data, de doua ori daca vrea sa va impacati, si daca raspunsul e negativ, atunci lasa-l.Sa nu faci greseala sa te umiliesti in fata lui, rugandu-te sa va impacati.Fii indiferenta, fa si tu ca el, si lasa-l sa te caute.E greu...dar asta e cel mai bine pentru tine.

| milget a răspuns:

Buna! Situatiile de genul sunt similare si se trateaza la fel cam toate! E greu sa nu suferi si sa nu arati asta..Ai senzatia ca vrei sa stie ca tu ti la el si ca suferi.Dar e gresit total. El nu s-a suparat ca ai vb.cu colegul respectiv, a cautat intentionat sa se foloseasca de acest pretext ca sa se desparta! Nu are rost sa te umilesti cum spun si cei de sus. Daca esti dorita vei fi cautata, daca nu, lasa lucrurile asa si nu te du unde nu esti dorita! Succes!