| Twichh a întrebat:

Azi prietenul meu s-a despartit de mine, cand l-am intrebat de ce a zis ca s-a plictisit de mine si ca am fost doar o distractie. Am fost cu el 2 ani...si nu parea a fi DOAR O DISTRACTIE. Acum incearca sa fie cu o alta fata, si o cunoaste de 2 zile si zice ca pe ea o iubeste mai mult decat m-a iubit pe mine vreodata, chiar daca abia a vorbit cu ea...un sfat de consolare ceva? Fundaa :3

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Singura consolare este faptul ca ai pierdut doar doi ani din viata, nu o viata intreaga, alaturi de excrocul ala.

| Nextone a răspuns:

Naspa treaba...2 ani e destul de mult timp.Fostul meu iubit, cu care am stat 3 ani mi-a zis dupa ce ne-am despartit ca m-a inselat in timpul cat a fost cu mine si ca acum s-a indragostit cu adevarat de alta fata.Lasa mai bine ca s-a intamplat asa.Sa nu te impaci cu el, deoarece toate se intampla cu un scop, de exemplu si eu mi-am gasit fericirea acum si am bucur ca m-am despartit de acel baiat.Bafta!

| mona a răspuns:

Nu stai cu cineva 2 ani doar pentru distractie, te-a iubit fi sigura numai ca a pus ochii pe alta

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

In 60% dintre cazuri acest lucru se intampla.Toti zic mereu ca tu esti mai buna ca fosta, ca o iubeste mai mult, ca etc etc.Imi pare rau pentru tine 2 ani inseamna ceva.Rupe legatura cu el de tot si nu te mai gandi la asta

| wolder a răspuns:

E un mare dobitoc!

| neutrino a răspuns:

Multumeste-te si multumeste-i ca ti-a spus adevarul, macar acum!

| AgathaRo a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.Bine macar ai primit o explicatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti o fata plictisitoare, macar ai invatat ceva din relatia asta?

| karsivan a răspuns:

Da-l incolo este un natarau, cauta-ti altul drept consolare si nici nu te mai gandi la el, el nu este cel destinat tie altul o sa te iubeasca cu adevarat.

| BLeur a răspuns:

Bună.

În cazul tău, trebuie să fi fericită că măcar ai primit o explicaţie [ deşi este absurdă ] alţi băieţi nici asta nu spuneau. Cred că ai nevoie doar de o ieşire în lume, să uiţi de asta. Mă refer că poţi cunoaşte alt băiat sau vezi tu pe care pui ochii. Nu ai cum să iubeşti o fată dacă abia vorbeşti cu ea, este clar că el nu te-a mai vrut şi a vrut să scape de tine cât de repede se poate. Nu o să îi meargă nici cu cealaltă, îţi garantez.
Ce pot spune, nu fi supărată vezi-ţi de treaba ta şi lasă-l în pace, tot el va regreta mai târziu când o să deschidă ochii.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : fma.indungi

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca dupa atata timp de relatie el iti spune ca ai fost doar o distractie inseamna ca tipul nu merita nici cea mai mica atentie din partea ta. Lasa-l sa se duca dupa fata aia oricum el nu stie ce e aia dragoste nu se poate iubii dupa 2 zile, cand isi va da seama ca a facut o alegere proasta si ca agresit se va intoarce, iar tu sper ca nu vei fi atat de naiva incat sa-l primesti inapoi. Inceraca sa iti gasesti fercirea in alta parte si sa nu iti mai pierzi timpul cu oameni nepotriviti. Bafta!

| unknøwn a răspuns:

Nu părea doar o distracţie pentru că niciodată nu pare doar o distracţie pentru o fată, chiar dacă în multe cazuri fix asta este în viziunea băiatului.

| alex19051988 a răspuns:

Sfatul ar fi sa gasesti si tu mai repede pe altcineva sau sa gasesti un hobby ca sa te faca sa il uiti cat mai repede posibil

| trance04 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, a facut asta doar ca sa suferi, atat, bine ca ai scapat de el

| miru20cmrecords a răspuns:

Nu prea cred asta poate vrea sati face in ciuda.

| July22 a răspuns:

Naspa...