Singura consolare este faptul ca ai pierdut doar doi ani din viata, nu o viata intreaga, alaturi de excrocul ala.
Naspa treaba...2 ani e destul de mult timp.Fostul meu iubit, cu care am stat 3 ani mi-a zis dupa ce ne-am despartit ca m-a inselat in timpul cat a fost cu mine si ca acum s-a indragostit cu adevarat de alta fata.Lasa mai bine ca s-a intamplat asa.Sa nu te impaci cu el, deoarece toate se intampla cu un scop, de exemplu si eu mi-am gasit fericirea acum si am bucur ca m-am despartit de acel baiat.Bafta!
Nu stai cu cineva 2 ani doar pentru distractie, te-a iubit fi sigura numai ca a pus ochii pe alta
In 60% dintre cazuri acest lucru se intampla.Toti zic mereu ca tu esti mai buna ca fosta, ca o iubeste mai mult, ca etc etc.Imi pare rau pentru tine 2 ani inseamna ceva.Rupe legatura cu el de tot si nu te mai gandi la asta
Da-l incolo este un natarau, cauta-ti altul drept consolare si nici nu te mai gandi la el, el nu este cel destinat tie altul o sa te iubeasca cu adevarat.
Bună.
În cazul tău, trebuie să fi fericită că măcar ai primit o explicaţie [ deşi este absurdă ] alţi băieţi nici asta nu spuneau. Cred că ai nevoie doar de o ieşire în lume, să uiţi de asta. Mă refer că poţi cunoaşte alt băiat sau vezi tu pe care pui ochii. Nu ai cum să iubeşti o fată dacă abia vorbeşti cu ea, este clar că el nu te-a mai vrut şi a vrut să scape de tine cât de repede se poate. Nu o să îi meargă nici cu cealaltă, îţi garantez.
Ce pot spune, nu fi supărată vezi-ţi de treaba ta şi lasă-l în pace, tot el va regreta mai târziu când o să deschidă ochii.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : fma.indungi
Daca dupa atata timp de relatie el iti spune ca ai fost doar o distractie inseamna ca tipul nu merita nici cea mai mica atentie din partea ta. Lasa-l sa se duca dupa fata aia oricum el nu stie ce e aia dragoste nu se poate iubii dupa 2 zile, cand isi va da seama ca a facut o alegere proasta si ca agresit se va intoarce, iar tu sper ca nu vei fi atat de naiva incat sa-l primesti inapoi. Inceraca sa iti gasesti fercirea in alta parte si sa nu iti mai pierzi timpul cu oameni nepotriviti. Bafta!
Nu părea doar o distracţie pentru că niciodată nu pare doar o distracţie pentru o fată, chiar dacă în multe cazuri fix asta este în viziunea băiatului.
Sfatul ar fi sa gasesti si tu mai repede pe altcineva sau sa gasesti un hobby ca sa te faca sa il uiti cat mai repede posibil
Imi pare rau pentru tine, a facut asta doar ca sa suferi, atat, bine ca ai scapat de el