Da ce, nu mai ai voie sa stai cu fetele? Ca dupa username, imi dau seama ca si tu esti fata. Spune-i ca e un idiot si ca nu e stapan pe viata ta
O sa-i treaca, doar nu i-ai dat in cap.
1,Nu ai formulat deloc bine P.S-ul pentru că dai de înţeles că te-ar considera cu altă orientare(spre fete).
2.Nu am înţeles deloc care a fost motivul pentru care s-a supărat. Ai avut o întâlnire cu el şi ai ratat-o din cauza unei prietene? Trebuia să fii mai explicită şi să dai mai multe detalii dacă doreai ajutor!
3.Supărarea băiatului mi se pare că vine dintr-o banalitate şi este un lucru copilresc ce nu poate să dureze cine ştie cât. Poate poimâine deja a uitat tot. Chiar dacă nu sunt în ton cu situaţia, cere-ţi scuze faţă de el.
L-ai neglijat si el s-a simtit ofensat.Ai ranit orgoliul lui de "barbat" si pentru a-l imbuna va fi nevoie sa te scuzi cumva sau chiar sa-i ceri iertare. Ai putea sa-i promiti ca alta data nu se va mai intampla. Sunt convins ca totul este de fapt o neintelegere minora si va rezolva printr-o imbratisare si cateva sarutari.
Baiatul este exagerat. Daca te rogi acum de el sa te ierte, va deveni din ce in ce mai tiranic si nu vei mai putea sufla fara acordul lui. Lasa-l sa stea suparat, ai dreptul la prietenele tate.
N-ai ce sa-i faci. E o prostie sa se supere din atata lucru. Inseamna ca el vrea sa-l intrebi inainte daca ai voie sa iesi sau sa vorbesti cu altcineva?)