| Gsjnjxjnjj a întrebat:

Băiatul suuuper timid de care sunt îndrăgostită mi-a spus că mă place, dar nu mi-a propus sa fim împreună, iar eu când i-am bătut apropouri a schimbat repede subiectul. Nu înțeleg de ce o face. Au trecut câteva săptămâni de când știm amândoi că ne placem unul pe celălalt, vorbim in fiecare zi și suntem atât de apropiați. Dar el nu face nimic, iar eu când incerc schimba subiectul. Nu știu ce să mai fac...

De ce credeți că schimba subiectul?

Ce mă sfătuiți să fac în legătură cu situația în care mă aflu?

Îmi este frica sa îl întreb dacă vrea sa fie cu mine deoarece știu că va schimba din nou subiectul iar eu mă voi simții că o fraiera.
Va rog ajutati-ma!
Dau funda pentru cel mai bun răspuns, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacã nu rãspunde sau schimba subiectul este restrâns dar asta nu inseamna ca nu te-a inteles, se poate sa-si doreascã sa vã cunoasteti mai bine, inainte sa fiti impreunã.
pregateste el un plan, tu doar asteaptã fi mai sigurã in legãturã cu asta nu il mai intreba de n ori.
Mai bine il intrebi la un moment dat unde vrea el sa meargã chestia asta dintre voi doi, si el o sa-ti arate ce vrea.

7 răspunsuri:
| TeenAdvicer a răspuns:

Hei!
După cum ai spus si tu, e super timid. Poate nu se simte pregatit pentru o relatie. Încearcă să discuți cu el la un moment dat. Cati ani aveti?

| corbulalbrosu a răspuns:

Trimite-i un SMS sau un mesaj pe Facebook, sau un alt mijloc de comunicare in care sa-i ceri imperative/in mod expres sa-ti raspunda neaparat in scris un raspuns intrebarii adresate. Probabil ca asa ii va dispare timiditatea excesiva, si va avea suficient ''curaj'' incat sa iti raspunda in scris, Este singura modalitate prin care vei reusi sa-l ''obligi''in mod efectiv sa raspunda. Daca si asa va continua sa fie stapanit mai mult de rusine decat de curaj si ratiune, atunci chiar ca nu merita sa-ti irosesti timpul alaturi de un asemenea pampalau veritabil. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... ai zis clar că e timid... păi ăsta n-o să-ți zică în veci nimic mai mult. Și-așa dacă a ajuns să-ți zică cum că-i place de tine a făcut "efortul absolut" și era chișat pe el. Vrei să fii cu el, atunci băga-te și ia măsuri. Dacă mai e și în "public" atunci clar ai să aștepți după el până o să-ți crească un coi în talpă. Vrei să mai faci ceva de-aici în colo, să treceți mai departe, apoi ia-l frumushel deoparte undeva unde nu vă vede și nu vă aude nimeni și cu timpul, dacă insiști pe el, o să se obișnuiască cu tine și o să devină "el". De acolo mai departe treaba voastră dacă o să vă înțelegeți și o să fiți compatibili.
Sănătate.

| Eduard196 a răspuns:

Incearca totusi si intreaba,-l. Iar daca totusi nu merge, lasa-l

Răspuns utilizator avertizat
| Mickey_Mihai_1994 a răspuns:

Simplu. Nu te mai place dar ii este frica sa nu te raneasca si te tine asa. Este instabil, ori faci ceva si vorbesti cu el direct ori o sa te aduca la nebunie.

| mgtow a răspuns:

Nui arde de nimic