| Patricia19Lupulescu a întrebat:

Hei TPU, baieti si fete! Voi cu ce tip de fata ati prefera sa faceti sex?
1. Frumoasa, fund mic, sani mari.
2. Frumoasa, fund mare, sani mici.
3. Uratica, fund mic, sani mari, buze mari.
4. Uratica, fund mare, sani mari.
Dau funda raspunsului cel mai complet si care imi place!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a avea parte de un sex placut si de calitate prefer fetele cu "pasarica" stramta, umeda si fierbinte indiferent de restul "accesoriilor" de care intrebi deoarece pe acelea nu le consider ca fiind importante.

18 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

1. Frumoasa, fund mic, sani mari

| RAY a răspuns:

Am sasi spun ce cred eu ce inseamna o fata frumoasa ok
deci incepem cu fata simetrica, buzele nu mari nici mici, rosii, sanii medi, talie mica, fundul mediu, faza e ca noi barbatii vedem femeiile pe bucatii totul e sa atragi cumva prin ceva un barbat

| Drimmero a răspuns:

Mai conteaza? Fata sa fie... mai ales ca in ziua de azi sunt combinatii de ''shemale'' si de hermafroditi cu barbi si mustati. Sa aiba ''taietura'' intre picioare si atunci formele vin de la sine!

| T0T a răspuns:

Cine ar prefera urâțica? Aș prefera primele 2 dar asta doar dintre variantele pe care le-ai pus.

| peperonies a răspuns:

De sex feminin preferabil.

| peperonies a răspuns:

Dar cu fata aia de impins vagoane nu stiu cine ar face cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca tu esti nr 4.Nu te ingrijora, asa cum ai vazut nimic din ce ai scris nu conteaza mai mult decat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5. Inteligenta, amuzanta si pasionala.

| Foxyyyy a răspuns:

Frumoasa,fund mare, sani mari. Asta ar prefera toti, dar tu nu ai dat varianta aceasta rolling on the floor

| Gunoi a răspuns (pentru Foxyyyy):

Chiar toți? No zău aia o fi așa importantă mărimea? laughing Lume nu mai contează sentimentele, doar alea?!

| Foxyyyy a răspuns (pentru Gunoi):

Eh,era mai mult in spirit de gluma. Alea vin la pachet..sau asa ar trebui laughing

| TheLoveDoctorr a răspuns:

5.Neuroni in cap, ofata de care ma simt atras, care prezinta feminitate prin comportmanetul ei si prin gesturile specifice unei lady.

| sofisis a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Deci nici tu una urata, mica si grasa?

Stii ce e aia o fata mare?
O fata mica, mica si uratica foc. laughing

Asta ar prefera barbatii.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru sofisis):

Vorbim alte limbi. Presimt ca esti fata care o exclud din start. Fara suparare

| sofisis a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Asta e farmecul internetului...fiecare e liber sa presupuna fix ce vrea.
Eu facusem o gluma usor ironica...dar e ok. E vina mea, m-am bagat in seama aiurea laughing

| Understandworld a răspuns:

Dacă e vorba doar de o aventura nu cred ca I ar mai interesa Cum arata sau știu eu. "sa știe sa și facă treaba". Când un băiat te vede cu adevărat în viața lui și vrea dragoste pe bune se uita la multe: Cum te îngrijești, fundul, sânii, FAȚA și cel mai important prin câte "flori ai zburat". Când vrea ceva serios de obicei vrea sa fii virgina și dacă ai și frumusețe și corp ești mai mult ca perfecta laughing! :* Sunt fata și zic asta din cele auzite de la iubitul meu și amicii săi laughing :*

| Tanyax a răspuns:

Pişate si dai o palma funda?