anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când eram mai mica (până în 10 ani) am fost pusă sa fac sex cu un prieten dar nici nu m-a durut, nu mi-a curs pic de sânge, nu am simțit nimic. Credeți că mai sunt virgină?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Virginitatea ta a disparut incepand din momentul in care a fost bagata pentru prima data putulica prietenului tau in vaginul ''pasaricii'' tale. Contrar parerii exprimate de catre multi agarici ageamii, trebuie sa stii si sa intelegi ca sangerarea dezvirginarii apare doar in cazul a circa jumatate din numarul total al fetelor. Astfel ca in jumatate din situatiile in care are loc procesul de rupere a himenului si daca s-a produs si a aparut DEFLORAREA ''pasaricii'', procesul are loc fara sa apara o sangerare vizibila.
Iar in cazurile in care himenul are o structura foarte elastica, atunci gaura/perforatia care exista chiar din nastere pe suprafata pielitei/membranei se intinde si largeste foarte mult fara sa se rupa si astfel penisul trece efectiv prin gaura existenta in himen fara sa-l rupa si fara sa se produca nici cea mai mica sangerare. Insa si in aceste cazuri chiar si daca himenul ramane intreg si aparent ''pasarica'' este intacta, totusi virginitatea dispare fiindca penisul a fost introdus in interiorul vaginului. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu mai esti virgina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma mai mira nimic!

Răspuns utilizator avertizat
| Bariel a răspuns:

Depinde, daca prietenul ala al tau avea tot 10 ani este foarte posibil ca dansul nici sa nu fii putut sa te penetreze, iar daca prietenul tau era mai mare, crede ma ca simteai...

| Ghost963 a răspuns:

Asta se numeste viol.

| peanutbutter32 a răspuns:

Nu conteaza asa ceva. daca ati facut sex atunci nu mai esti virgina

| Shoto a răspuns:

Da, daca nu ți-a curs sange mai esti virgina.