Ce varsta ai? Sanatate multă, si numai sta cu un astfel de om care nu te apreciază la justa (adevărata) ta valoare, nu merită sa stai cu asemenea om, trebuie sa întelegi si sa faci tu o schimbare.Tu intrebi ce e de facut, simplu, lasa l, desparte te de el nu te merită, ai vazut ce om este, de cît timp stai cu el? Luni, Ani?
Omul iubit de tine, in mod cat se poate de clar NU te merita. Poti fi convinsa ca acest comportament NU i se va schimba in bine... niciodata. Mai degraba in mai rau. Deschide-ti ochii si priveste-l... rational. Multa sanatate!
Nu stiu. Mereu vad partile nune la oameni. E clar ceva ciudat si cu mine. Orice mi ar face cineva, eu nu l pot uri. Si e trist ca uneori unii abuzeaza de bunatatea mea
Trebuie sa discuti cu el. Apoi sa vezi faptele lui si sa te gandesti mai obiectiv.
Să-i acorzi intimitate și spațiu și să nu mai fii cicălitoare. El vrea o parteneră, nu o soacră sau un bătrân/ă!
Bună. Eu zic că acest individ te mai vrea doar pentru sex din moment ce te descrie într-un mod urât și că are și pe altcineva. Te sfătuiesc să-l părăsești și să cauți pe cineva care să te iubească și să te respecte.
RayKzor51 întreabă: