anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU :* ce faceti voi pentru a depasi o despartire mai usor... Imi e foarte greu pentru ca nici el nu se lasa dus... Noi locuim impreuna de 2 ani si inca are cheia si se intoarce acasa in fiecare seara. Si daca ma intrebati de ce nu I iau cheia va spun ca am un sentiment de liniste cand se intoarce acasa seara. Dar el nici nu vrea sa ne impacam nici nu vrea sa plece. Ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| Masochistul12 a răspuns:

Sa discutati,asteaptal seara cu cina pregatita,fa-l sa se relaxeze si intreaba-l dupa ce vrea cu adevarat, inca simtit ceva unul pentru altul, poate o sa va impacati. Daca nici asa nu merge, mai bine pleci tu si il uiti, pentru ca asa nu faci altceva decat sa prelungesti suferinta.

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cheltuielile cine le plateste?

| KamaSutra a răspuns:

Pleaca tu
Inca stai acolo pentru ca inca mai simti ceva pentru el, dar primul pas pe care ar trebui sa.l faci ca sa treci peste despartir. Ar fi sa rupi orice legatura cu el. Si iti dai seama ca daca el in fiecare seara vine acasa tu nu prea poti sa.l uiti asa usor

| RAY a răspuns:

Atata timp cat te intretine ce mai vrei?

| Doub a răspuns:

Daca ti-a mai ramas putina demnitate, pleaca.

| Lawliet14 a răspuns:

Pai ai spus inainte ca aveati certuri, inca unele foarte violente. Tu decizi ce vrei sa faci dar cu el in casa sigur nu treci peste despartire. Daca as fi in locul tau, as pleca eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fi fata desteapta, stati amandoi, profiti de el. Banuiesc ca nu ai destui banuti pusi de-o parte ca sa poti pleca plus de asta stii ca este el in casa si iti este greu, nu e usor pentru tine. Dar crede-ma un tip cand este hotarat sa plece se ia si pleaca banuiesc ca la fel si o femeie desteapta sau ai putea vorbi cu el normal. Platiti amandoi frumos acolo chiria sau mno si va refaceti viata in acest micut si cochet apartament.

| iSwag a răspuns:

As scoate un ordin de restrictie.

| Otto2014 a răspuns:

As pleca eu.

| Ralucaa69 a răspuns:

Pentru a depasii o despartire fac orice nu-mi aduce aminte de fostul. Ascult muzica vesela, ies cu fetele sau alti baieti(nu ca sa agat sau ceva de genu, doar asa sa mai povestim una alta sau sa radem) ma aranjez, ma joc pe telefon, citesc carti, invat

| Aaxell a răspuns:

Se vede clar ca nici tu dar nici el nu vreti sa va despartiti. Poate e doar o perioada mai grea in viata voastra. Daca dragostea voastra e puternica sigur va veti impaca. Oricum nu ai precizat motivul disputei.

| adda333 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il bati la cap. Daca nu merge cheama politia.