Nu am mai auzit pana acum ca e rusinos sa nu faci sex pana la 17 ani. E rusinos sa dai un part zgomotos atunci cand esti intr o incapere plina, e rusinos sa minti, sa furi, sa cersesti. Dar nu e rusinos sa nu faci sex pana la varsta asta. Fetele virgine sunt o comoara, pentru ca este din ce in ce mai rar sa intalnesti o virgina. Baietii care isi bat joc de acest lucru sunt niste nesimtiti si sa dea Domnul ca atunci cand le este lumea mai draga, sa nu li se mai scoale.
Buna! Nu este nici o rusine sa fi virgina la 17 ani. Fiecare isi incepe viata sexuala cand este pragatit si cand gaseste persoana alaturi de care vrea sa inceapa.Cel mai probabil isi bat joc de acest lucru pentru ca au o frustrare(poate si ei sunt virgini si le este rusine sa recunoasca).Nu trebuie sa iti pese de ceea ce spun ceilalti.Este corpul tau, viata ta, tu esti singura raspunzatoare si in mod sigur poti lua cele mai bune decizii pentru tine!
Daca ti-e rusine ca esti virgina, spune-le ca ai himenoelastic si te vor lasa in pace!
Pentru adolescentii din ziua de azi e rusinos si sa invete sau sa NU fumeze asa ca parerea lor e cam irelevanta
Toata stima pentru cele ce au coloana vertebrala si respect de sine! Nu e o rusine sa fi virgina la 17-18 ani! De criticat cele care la 14-15 ani fac show`uri pe banchetele din spate in loc sa isi ocupe timpul cu chestii specifice varstei lor! In fine... 1000 de vorbe 2 bani nu fac!
Baietii stiu foarte bine ce vor: sex. Atunci cum sa te laude ca vrei sa ramai virgina? Dar sa-i vezi ce suparati sunt atunci cand vor sa se casatoreasca si viitoarea doamna nu e virgina! Si atunci apare automat intrebarea: cati au fost inaintea mea? Nu va afla niciodata adevarul!
Wow, cred ca glumesti... Sincer mi se pare mult mai normala chestia asta decat 95% din subiectele intrebarilor de pe TPU
Eu mi-am inceput la 18...nimeni nu a comentat, ai mei sunt de acord.adica atunci esti matur sexual.sexul prematur e nesanatos..plus ca trebuie' sa ne traim copilaria..in curand o sa auzim copii de 8 ani ca au facut-o)
O chinezoaica de 8 ani a nascut.E cea mai tanara mamica.Am auzit la stiri eu n-o cunosc
Sti foarte bine la ce m-am referit...in Africa fetele nasc la 8-9 ani...dar acolo asa e traditia iar corpul lor este dezvoltat dpdv sexual
.
Asta n-o stiam...
Cum sa fie rusinos? e ceva foarte frumos avand in vedere ca in ziua de azi copile de 13 anii au copii... nu stiu de la ce baieti ai auzit dar clar nu e ceva rusinos
Pana la urma cine stie daca mai esti sau nu virgin/a? Fetele virgina, sunt intr-adevar o comoara, mai ales la 17-18 ani. De obicei 14-15 ani si cam asta a fost cu virginitatea la unele. Ca baiat, pe cine dracu intereseaza daca ai f... sau nu?
Nu-i rusinos deloc. ii chiar ceva de apreciat. eu unul apreciez fetele care se mentin
Salut. Dupa parerea mea, viata sexuala se incepe la 17-18 ani deci cei care rad sunt niste prosti.