| Roxidd19 a întrebat:

Ce sa fac? Am vb cu un baiat pe care-l plac si cand ne vedem de fiecare data se uita la mine si imi zambeste... (ne cunoastem de vreo 2 luni). Nu stiu ce sa fac sau cum sa-i zic ca-l plac... sau sa aflu daca ma place. Ce ar trebui sa-i zic? HELP! FUndaaabig grin

Răspuns Câştigător
| giovannutzu a răspuns:

Normal ar trebui sa vina el la tine sati zica ca te place.
daca se uita mereu la tine siti zimbeste inseamna ca si el te place.
poate ca si el e o fire exact ca tine.nu stie cum sati zica.de ce nu tiai facut intrebarea asta? poate ca e chiar mai timid ca tine.
fa tu primul pas! ia-l deoparte zi ca trebuie sa-i zici ceva.
vorbiti intre patru ochi fara prezenta altei persoane, spune-i cal placi! automat si el ar trebui sati zica daca te place sau nu.o sa mearga stai linistita.
ast fundita tongue

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Intervine prin prieteni sau colegi nu? Ei te pot ajuta, sa-l faca sa deschida ochii! Apoi vei vedea ca se va schimba, e de ajuns un pas nu? Fa-l sa devina realitate! Provoaca-l, trebuie sa faca primul pas! multa bafta!

| Roxidd19 explică (pentru superdorex):

...Nu e la scoala cu mine. Ne vedem de 2 ori pe saptamana(facem amandoi dansuri) si nu prea am al cine sa zic... rolling eyes

| superdorex a răspuns (pentru Roxidd19):

Pai acolo trebuie sa cunosti pe cineva care e cu el la dansuri! Oricum atrage-i atentia acolo, zi-i ca iti place cum danseaza, aveti un hoby comun nu? E mai simplu sa intri in vb cu el!

| STEFANXxX a răspuns:

Salut! Deci tu trebuie sa nu-i zici drept in fata. Poti sa-i faci semne sau ceva de genu asta.Ai putea sa fii mai curajoasa, stai mai aproape linga el si ajuta-l din cind in cind si spune-i pe facebook sau mess ca il placi si ai terminat treaba, apoi el singur iti va scrie.SUCCES!; D

| geniuuu a răspuns:

Sa-i zici in fata sau daca nai curaj zii pe mess sau prin mesaje, ca sa te lamuresti