Salut! Din experienta mea si interesul pe care l-am avut toata viata pentru relatiile interumane si mai ales dinamica relationarii cu sexul opus - pot sa-ti spun aproape sigur ca Gigel, asa cum ai zis si tu, n-ar fi facut toate lucrurile alea decat cu prietena lui, asa ca a anuntat din start cand a zis ca el la ore tarzii nu gandeste bine, faptul ca nu-si asuma comportamentul pe care il va avea. Asemanator cu ce ti-ai spus si tu - ca nu-ti va fi rusine sau frica. Diferenta intre voi a fost ca tu te-ai declarat fata de tine a fi ok cu rolul pasiv, pe cand el a avertizat public ca ar putea prelua initiativa. Acum nu vrea sa recunoasca pentru ca nu vrea sa fie cu tine si e mai usor sa zica ca de fapt nu s-a intamplat - decat sa iti spuna ca a vrut doar sa se bucure de corpul tau no strings attached. Sper ca raspunsul meu a putut sa te lamureasca si sa iti ofere closure referitor la ce s-a intamplat si la atitudinea lui.
Comportamentul manifestat de ''Gigel'' a fost unul cat se poate normal si de inteles in cazul oricarui baiat care este ''normal'' din absolut toate p.d.v, mai ales daca luam in considerare toate manifestarile si conditiile oferite cu ''generozitate'' si cu aprobarea ta. In mod absolut sigur a fost convins ca iti face placere ceea ce se intampla intre voi si precis spera la ceva mai mult, asa cum absolut sigur ar fi sperat 9 din 10 baieti... excitati. Si pana la urma nu i se poate reprosa nimic fiindca chiar daca s-a ales cu o experienta ratata, terminata nasol/execrabil, a avut demnitatea de a se comporta ca un adevarat gentelman NO COMMENT
Pentru că a sperat că reușește măcar degetul să-l pună pe savarină, dacă nu cumva și limba ori... hmmm... știi tu.
De ce nu mai recunoaște? de măgar, laș și fricos.
Daca Gigel credea ca tu dormi atunci e o problema cu ce a facut dar eu cred ca a facut ce a facut fiindca ai tacut ca proasta si el credea ca iti face placere ce iti face mai ales ca te-a mai gadilat, apucat de fund, etc.
Cred ca in capul lui era sex, sex, si iar sex! Si mai cred ca sunteti prea mici pentru asa ceva.
Am facut cateva greseli gramaticale/de exprimare, dar m-am grabit. Sorry. Se intelege ceea ce-i important insa.
Pai domnul gigel era singur noaptea lângă o fata care îl lasa sa o atingă, tipul a crezut că îl lași să mai facă și altceva așa că dat înainte apoi tu ai zis gata și normal că nu recunoaște deoarece probabil s-a simțit penibil dar și tu i-ai dat impresia greșită.