anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Comportamentul baietilor fata de o fata pe care o plac este diferit in functie de fata pe care o plac? (cele 2 fete sunt asemanatoare doar ca una este mai amuzanta si cealalta este mai serioasa amandoua fiind timide). Daca fata de prima (cu care a avut si o relatie) baiatul este mult mai rusinos si timid si sensibil chiar varsand lacrimi pentru ea si facand-o mereu sa rada si sa se simta bine iar cu a doua este mai superficial tachinand-o si apoi ignorand-o si repingand-o apoi dandu-se la ea si tot asa ce inseamna? Comportamentul lui variaza in functie de fata sau nu in ambele situatii este vorba de sentimente adevarate de compasiune si iubire?

Răspuns Câştigător
| GandesteRapid a răspuns:

Deci sa-ti spun eu ce se intampla.
Baietii se poarta diferit cu fetele in functie de cat de mult le plac.
Si sunt:
cele in friendzone cu care te injuri te certi si ramaneti prieteni
Cele pe care le ti ca a 2-a roata in caz ca fata pe care o placi te baga in friendzone
Si cele pe care le placi si te porti cat de frumos se poate.
Fata nr 2 este mai mult ca sigur bagată in friendzone sau este pe banca de rezerva in caz ca prima nu vrea sa fie cu baiatul respectiv.
Baiatul inca o mai place pe fata nr 1 dar ii este rusine sa-i spuna asta pentru ca el crede ca fata nr 1 nu o mai place.
In orice caz fata nr 2 nu trebuie sa se mai uite la acel baiat deoarece el nu o iubeste la fel cum o face ea. Sunt multi baieti in lumea asta care pot fii iubibili.
De curiozitate, tu care dintre fete esti?
Sper ca te-am ajutat. Poate fundă?

| anonim_4396 explică (pentru GandesteRapid):

Eu sunt prima fata si iti multumesc mult de raspuns.

4 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns:

Normal ca baietii nu se comporta la fel cu toate fetele, si depinde de fata respectiva cum este.De exemplu eu unu vorbesc cu unele de parca am fi frati, ne injuram la gluma, glumim si facem tampenii etc.iar cu altele de exemplu pe care le plac normal ca nu ma apuc sa le injur sau chestii de genu laughing.

| anonim_4396 explică (pentru En3Rgi):

Vorbesc despre cazul in care placi doua fete (nu simultan gen o placeai pe una si acum pe alta). Cu a doua pe care o placi te comporti la fel cum te-ai comportat si cu prima? De asta am descris cazurile 1 si 2

| En3Rgi a răspuns (pentru anonim_4396):

Explici cam greu, nu se prea intelege. Depinde de fiecare baiat in parte, si depinde si de fata cum este. daca este mai nebuna se comporta si el mai nebuneste, daca este timida, se comporta cu ea diferit, mai calm, etc.e greu de explicat pentru ca nu toti suntem la fel si nu toti ne comportam la fel.Nu pot sa ii bag pe toti in acceasi categorie de "comportament" cand vine vorba de fete..deci na.

Întrebări similare