| donutcenter a întrebat:

Hei TPU credeti ca mai exista baieti de liceu care sa fie draguti cu prietenele lor sa le tina de mana sa le pupe pe obraz nu se se gandeasca doar la sex si sa se linga cu o fata in timp ce ii pune mana pe cur.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista. dar sunt cam rari
In liceu sunt mai multi golani decat baieti buni happy

| igrek a răspuns:

Adica baieti cu bun simt si ratati care au impresia ca sunt smecheri.

| contαbαndonαt a răspuns:

Da, exista...atata tot ca n-am dat noi de ei pana acum si probabil, mai ales in cazul meu (la cat de "norocoasa" ma vad), nici nu vom da laughing

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Da exista multi, insa toti vor vrea sa incerce si stilul asta de care zici tu. Ma refer ca daca se indragosteste unul de tine nu o sa vina sa-ti puna mana pe cur, la inceput o sa va tine-ti de mana si o sa va sarutati, iar apoi el o sa vrea sa treaca la nivelul urmator. Prin urmare nu exista baiat care sa nu vrea o fata in pat. Pana la urma cand faci dragoste este ca si cand te-ai saruta, doar ca un sarut de grad mai mare in acea relatie. Te-am ajutat?

| Dariusuu a răspuns:

Ce vină avem noi că nu ai dat de băieţi de acest gen?

Există, dar rari.

| AlexaVintze a răspuns:

Daca un baiat ar fi dragut cu o fata si ar pupao pe obraz asa cum zici tu, ar fi luat de "gay". laughing

| tibimania a răspuns:

Dar tu crezi ca exista fete care sa nu se uite mai intai la numarul de like-uri si la numarul de poze pe care il ai?

| hondru a răspuns:

Acest specimen te baieti sunt pe calede disparitie.fie au disparut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista, eu sunt unul dintre ei. Desi n-am prietena pe care s-o pup pe obraz sau sa o tin de mana, daca as avea as face-ohappy

| adriang95 a răspuns:

Sunt, sunt. Exemplul aici, la celălalt capăt al cablului UTP big grin

| Danysan a răspuns:

Mai sunt dar rari.Prb e ca fetele sunt mai retinute sa iese cu baietii de genu.Vor nesimtiti si tupeisti.Cei care nu le saruta dupa a-3-a intalnire sunt prosti, pamaplai si nu se merita. Oricum... Ceea ce vreau sa spun e ca aprentele au ajuns sa domine realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal...
Depinde în ce mediu trăiești.
Dacă stai într-un cartier rău famat, prin urmare la un liceu de nota șase la propriu, evident rare-s excepțiile de băieți. Nu notele fac pe om, dar nu în cazul celor sub opt, părerea mea. Altfel de unde sacrificiul, interesul pentru lucruri constructive, distribuirea atenției, pe alocuri chiar cultura, gândirea spontană? Dacă a lăsat situația așa, nu îți imagina că va fi cine știe ce persoană.
Desigur, se întâmplă și la case mai mari, dar mult mai rar, se consideră că ai o anumită educație dacă ai ajuns acolo pe meritele tale.
Doar că ai avut tu una sau mai multe experiențe proaste, nu înseamnă că ei toți sunt la fel. Înseamnă că mai trebuie să ai grijă la cine te uiți, de regulă, cine se aseamănă, se adună.

Trebuie să ai grijă apoi la ținuta ta și la conduită, desigur.
Nu te aștepta să atragi un băiat cu neuroni dacă îți flutură sânii pe afară deliberat.
Dacă aș fi băiat, parcă mi-ai striga „priviți-mi corpul, doar asta puteți vedea! Restul oricum nu e bun de nimic, deci caut să compensez!".

Și că tot vorbeam despre asta, ai grijă la ce vrăjeală pui botul. Dacă îți face câteva complimente sau îți dă un cadou nu înseamnă că, gata, îi sari în brațe. E drăguț cu siguranță (sau cu un interes, dar fără paranoie deocamdată), însă unele dintre voi credeți că gata, are planuri de măritiș și sunteți extaziate peste măsură.

Am impresia că această convingere o aveți toate cele care vă cuplați cu băieți mai mari, vă credeți demne de ei, apoi vă plângeți că v-au lăsat după prima aventură și că asta ați fost.

| OMEGALIN a răspuns:

Eu mai am 2 ani pana la liceu si sper sa nu ajung asa, nu imi plac chestiile astea
Exista dar sunt rari

| IrealDeReal a răspuns:

Astia de care zici tu se numesc obsedati sexual, dar exista si genu care apreciază fata numai pentru simplu fapt ca are un caracter frumos, si pentru personalitatea ei, sau apreciază felulu in care arata fără alte obscenitati

| IrealDeReal a răspuns:

Plus ca ce zici tu, tine de educatie in acest sens, dar romanii stau prost la acest capitol si percep lucrurile gresit...din pacate