| Izzie01 a întrebat:

Hei TPU, cum a fost prima "noapte" la voi? A durut? Vreau sa ma culc cu iubitul meu,dar mi-e frica sa nu afle parintii, cum ar putea afla? Se v-a intampla ceva cu mine?

Răspuns Câştigător
| BlitzLikeXd a răspuns:

Depinde dar trebuie sa recunoasca

26 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu esti pregatita, oricine vede ceea ce ai scris tu iti poate spune asta. Nu face ceva ce vei regreta mai tarziu.
Inca esti un copil, te temi sa nu afle parintii. Pe o femeie alte motive, mai serioase, o opresc sa nu se "dea in barci" cu oricine.

| Danysan a răspuns:

Daca iubitul este o fire blanda, calma si care nu se grabeste poate fi experienta cea mai placuta pentru tine -de ea o sa iti aduci aminte toata viata -Ideal e sa fi foarte excitata si sa o luati incet si fara graba -Important e sa nu va opriti pentru ca apare frustrarea -asa incet ca tot acolo ajungeti.Nu uita ca poti folosi uleiuri si lubrifianti care te pot scapa de durere dar trebuie sa stii ca tot o sa te doara dar putintel. Tine minte placerea o sa fie asa de mare incat daca o sa faci ceea ce ti-am spus o sa fie ca o briza palcuta care se va revarsa peste organismul tau o usurare de mult asteptata. Fundita?:-D?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Danysan):

La ce ai scris acolo, ma gandesc sa imi schimb si eu sexul, si sa incerc rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pot întâmpla multe: dacă faci neprotejat există șansa să iei vreo boală, să rămâi însărcinată. Dacă faci protejat se poate rupe în cel mai rău caz prezervativul și tot așa. Logic că doare, se rupe ceva practic. Dacă ți-e că află părinții mai bine te-ai potoli, mai ales dacă nu sunt de acord cu asta. Se află, ba că Doamne Ferește pățești ceva și trebuie să te duci la ginecolog, ba că iubitul se laudă la "prieteni" că ți-a tras-o și uite așa ajunge vorba-n lume. nu e o joacă sex-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iubitul tau iti impune asta lasa-l, inseamna ca nu te respecta

| Burlacu006 a răspuns:

1.cati ani ai
2. daca e prima oara logic, ca o sa ddoara
3.no sa ti se intample nimic
4. daca esti minora si afla mama ta ai dat de dracuwinking

| Crissu3005 a răspuns:

La mine sincer nu a prea durut. Partenerul meu chiar stia ce face si nu am avut dureri cine stie ce.Nu se va intampla nimic cu tine dar presupun ca esti minora si nu cred ca ar trebui sa te grabesti cu lucrul asta.

| Danysan a răspuns (pentru Crissu3005):

Ai ma laughing:-p

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crissu3005):

Tu ai fost isteata, ai stiut ce partener iti trebuie, daca intrii la adresa de fb a lui Izzie01 o sa-ti dai seama ca ai raspus lui Barbie laughing

| Crissu3005 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) esti rautacios

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Ce am?laughing

Fata de cine? thinking

Cu siguranta nu fata de minelaughingfata de d-soara...

Eu rau, sa ma vezi la agentia loto in vitrina daca mint tongue

laughing ce dume ai si tu laughing

Ca si rusii, aia au duma de statwinking

Hai ca deja ne intindem...intram in subiecte de istorie si politica si e prea dimineata pentru asa cevalaughing

| Danysan a răspuns (pentru Crissu3005):

Destule -tu ce zici?:-p

| Izzie01 explică (pentru anonim_4396):

Cum adica i-ai raspuns lui Barbie?

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Eu nu raspund la intrebarelaughing

| Danysan a răspuns (pentru Izzie01):

Se referea ca esti prea sensibila si fricoasa bre :-p

| elena04 a răspuns:

Daca esti pregatita o sa fie foarte frumos

| NickName10 a răspuns:

Mare greseala vrei sa faci! Acum ţine la tine? Wow... Esenţial este însă pentru cât timp...

Acesta este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase... să reuşească să te constrângă să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui.
La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...

Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc. Nu este bine!

În astfel de situaţii relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei siguranţă!

Altfel, fata nu "va reuşit" decât şă-şi treacă în "C.V." faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile...
Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi! sad De unde!

| NickName10 a răspuns:

SA NU FACI În nici un caz COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!

Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!

O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.

Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!

Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".

Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...

| Anomisusususususus a răspuns:

Daca este cu adevarat pregatita si il iubesti te iubeste durerea nu mai conteaza.

| Pam14 a răspuns:

Pai in primul rand, trebuie sa te gandesti daca vrei sa faci asta cu adevarat si daca el este persoana potrivita sa nu iti para rau mai tarziu zic eu. Dupa, daca ajungi sa o faci o sa doara ca asa se intampla la toata lumea. Si parintii tai nu stiu cum ar putea afla, doar sa nu le dai ceva de banuit. Ca schimbari prea vizibile nu prea apar. Acum conteaza destul de mult si varsta pe care o ai.