Buna, ai incercat sa iti cauti pe altcineva? poate asa il vei uita, si eu am fost in situatia ta, am stat cu un baiat un an jumate si ne.am despartit din cauza lui. Dupa ceva timp am inceput sa vorbesc cu un alt baiat ca amici si petreceam mult timp impreuna si am ajuns sa avem o relatie. Sper sa ai si tu norocul asta. :*
Uite daca nu merge asa, incearca sa vorbesti cu el [pe net ca ii poti spune mai multe, k poate in realtitate te pierzi ], si daca nu iti spune ca te place ceea ce nu cred pentru ca daca odata se poarta frumos si odata urat, da dovada ca inca e copil si nu stie ce sa faca, poate te va impulisona sa nu iti faci sperante si daca nu e sa fiti impreuna macar sugereaza.i sa fiti prieteni.
E foarte greu in cazul tau, incearca sa te gandesti ca sunteti prieteni si totul este foarte bine.Incearca sa fi doar o prietena pentru el si sa te gandesti ca a fost frumos cat a durat
NU poti uita un baiat cu care ai fost 1 an inseamna ca in ca il mai iubtesti te pup!
Evita-l incearca sa iti faci alti prieteni
sa te distrezi
sa gasesti alti baieti cu care sa te intelegi sa te respecte
sa iesi cu prietenii
Nu l baga in seama, si iesi cu prieteni, distreaza-te si ai sa vezi ca incet incet ai sa-l uiti